Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

HUOM! Koronaviruksen leviämistä ennaltaehkäisevien toimien ja määräysten vuoksi, kevään ensi-iltoihin on tullut muutoksia ja peruutuksia.

Katso myös: Teatteri kotisohvalle

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Haluatko mökkiläiseksi

Ensi-ilta: 26.06.2018
Teatteri: Kruununpuiston kesäteatteri
Kaupunki: Imatra
Maakunta: Etelä-Karjala
Kirjailija: Roope Lipasti
Ohjaaja: Timo Rissanen
Yhteistuotanto: Teatteri Imatra
Tagit: Kesäteatteri, Ammattiteatteri

Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Toimittaja Roope Lipasti pohjaa hulvattomassa teoksessaan aitoihin kesämökkikokemuksiin, ja katsojat pääsevät järven rannalle mukaan Eijan ja Pertin koitokseen.
Maalataan mökki. Korjataan laituri. Tampataan matot. Lypsetään lehmä. Siivotaan huussi. Ruopataan ranta. Pestään perunat. Eipä ole temppu eikä mikään!
Parisuhteellekin saadaan uusi nousu, kun naapurin rikas herra ja tämän Unelma-vaimo osallistuvat kesäcoctailin sekoitukseen. Tässä komediassa kaikki ei todellakaan mene niin kuin Strömsössä.

Kruununpuiston kesäteatterin edellisten kesien Kekkosen ja Linnan juhlien loistava näyttelijätiimi palaa trilogian kolmannessa osassa vielä kerran viihdyttämään katsojia. Ja koska kyseessä on yllätyskomedia, voi vain odottaa kuka tai ketkä poliitikoista palaavat edellisten kesien näytelmistä hämmentämään keitosta. Vauhdikasta menoa siivittävät tutut kesäiset melodiat.

Käsikirjoitus Roope Lipasti
Ohjaus Timo Rissanen
Puvustus Marja Liukkonen
Koreografia Osku Heiskanen
Musiikkimaestrona Lauri Kuosa

Rooleissa vierailevat
Pia Lunkka
Pirja Arponen
Harri Nousiainen
Jussi Puhakka

 

« Ensi-iltoja