Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

HUOM! Koronaviruksen leviämistä ennaltaehkäisevien toimien ja määräysten vuoksi, kevään ensi-iltoihin tuli paljon muutoksia. Osa esityksistä peruttiin kokonaan, osa saa ensi-iltansa syksyllä 2020.

Katso myös: Teatteri kotisohvalle

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Kesäloma soi!

Ensi-ilta: 07.06.2018
Teatteri: Riihivuori Teatteri
Kaupunki: Muurame
Maakunta: Keski-Suomi
Kirjailija: Heikki Vihinen
Ohjaaja: Heikki Vihinen
Tagit: Kesäteatteri, Musiikkiteatteri, Ammattiteatteri

Poikamiessäätyyn ajautuneet Pete ja Make haluavat viettää hyvin ansaitun kesäloman vanhan bändinsä kanssa, olutta siemaillen ja vanhoja ikivihreitä kappaleita soitellen.

Korpihotellista vuokrataan tarkoitukseen sopiva syrjäinen mökki, jonka naapuriin ei ainakaan varaushetkellä pitäisi tulla ketään häiritsemään miesten kesänviettoa.

Nyt ei tarvitse huolehtia pikkuhousupyykistä tai siivousvuoroista. Tiskit tiskataan silloin kun huvittaa jos yleensä tiskataan lainkaan. Partaa ei tänä kesänä ajeta kertaakaan!

Hameväkeä ei kesän aikana ajatella, saati sitten olla siihen missään kosketuksessa. Mitä tapahtuukaan ennakkosuunnitelmille kun viereiseen mökkiin sittenkin saapuu kesänviettoon kaksi hemaisevaa naiseläjää? Muuttuuko ääni kellossa?

KESÄLOMA SOI! on musiikkikomedia, jossa iki-ihanien sävelten siivin vietetään unohtumatonta kesää Suomen suvessa ja Riihivuoriteatterissa kesällä 2018.

Käsikirjoitus ja Ohjaus Heikki Vihinen
Kapellimestari Ari Kankaanpää
Rooleissa mm. Maria Lund, Joni Leponiemi, Saara Jokiaho
Bändi: Ari "Kankku" Kankaapää, Valtteri Tynkkynen, Janne Salkolahti ja Mikko Rekonen

« Ensi-iltoja