Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

HUOM! Koronaviruksen leviämistä ennaltaehkäisevien toimien ja määräysten vuoksi, kevään ensi-iltoihin tuli paljon muutoksia. Osa esityksistä peruttiin kokonaan, osa saa ensi-iltansa syksyllä 2020.

Katso myös: Teatteri kotisohvalle

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Prinsessa 65

Ensi-ilta: 20.06.2018
Teatteri: Teatteri Eurooppa Neljä
Kaupunki: Jyväskylä
Maakunta: Keski-Suomi
Kirjailija: Kalle Pylvänäinen ja Teemu Vesterinen
Ohjaaja: Teijo Eloranta
Tagit: Kesäteatteri, Kantaesitys, Musiikkiteatteri

Prinsessa 65 - iloinen musiikkikomedia

Kievarin Kesäteatterissa Äänekoskella esitetään Prinsessa 65. Se on kesäinen tarina Katista, joka haluaa laulajatähdeksi. Kahdella eri aikakaudella kulkeva tarina nostalgisoi vanhan ajan heinälatoromantiikkaa ja osoittaa kuinka lakimiehet määrittävät nykyisin treffien sopivan sisällön. Mutta, mitäs romantiikasta, kun ne hetket aikaisemmin jolloin oli romanttisen hiljaista, täyttää nykyisin puhelinmyyjä. Ja kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, kaikki saavat tässä näyttämöteoksessa kahvia juodakseen (myös maidolla ja laktoosittomana, kermasta emme tohdi puhua). Eikä syyttä, sillä laulajatähtemme saa kunnian edustaa maatamme Euroviisuissa. Esityksen kruunaa maailman kovin närhi, nimeltään Seppo. Seppo Närhi.

Kesän energisinä naistähtinä loistavat Maiju Jokinen, Päivi Pylvänäinen ja Neija Välilä. Kesävieraina nähdään Teatteri Eurooppa Neljän lavalta sekä Konttori tv-sarjasta ja Hevi reissu elokuvasta tuttu Antti Tuomas Heikkinen. Lavalla viihdyttävät myös viime kesänä Kievarin Kesäteatterissa valloittanut Kalle Pylvänäinen sekä stand-up koomikko ja kesäteatteridebytantti Teemu Vesterinen ja virtuoosimai-sesta musiikista vastaa TE4:n housebändi Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Tabell ja Kalle Saarelma. Näytelmän ohjaa Teijo Eloranta.

Paikka: Teatteri Eurooppa Neljä | Kievarin Kesäteatteri
Kievarin Kesäteatteri Äänekoskella Saarijärventien varrella, yli 500 paikkainen katettu ja selkänojitettu katsomo.
Osoite: Saarijärventie 434, Äänekoski, Keski-Suomi
Esitykset: 20.6.-4.8.2018
www.te4.fi/kievarinkesateatteri

« Ensi-iltoja