Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri

Varmista ajantasainen tieto teatterin verkkosivuilta.

Jos tarvitset neuvoa, ota yhteyttä: tinfo (a) tinfo.fi

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Tähdet, tähdet

Ensi-ilta: 28.06.2018
Teatteri: Hauhon kesäteatteri
Kaupunki: Hauho
Maakunta: Kanta-Häme
Kirjailija: Marianne Tikkanen
Ohjaaja: Pekka Verho
Tagit: Kesäteatteri

Hauhon kesäteatteri esittää uudelleen Marianne Tikkasen kirjoittaman musikaalin Tähdet, Tähdet. Ohjaajana Pekka Verho ja koreografiasta vastaa Marika Laine.

Rauli ”Badding” Somerjoen elämään pohjautuva tarina on osin fiktiivinen, mutta musiikki on aitoa – Baddingin tunnetuksi tekemää. Musiikin siivittämänä kuljetaan Baddingin elämänpolkua iloineen ja suruineen: Matka ujosta maalaispojasta monien mutkien kautta tähdeksi taivaalle – matka undergroundista paratiisiin.

Esitykset ovat tutussa paikassa Lautsian lomakeskuksen rannassa. Tuottajana toimii Lautsian kartanoteatteriyhdistys. Ensi-ilta on torstaina 28.6. ja esitykset jatkuvat 15.7. saakka.

Rauli ”Badding” Somerjoki oli ensimmäisiä uskottavasti rokkia suomeksi tulkinneita 1970-luvun alussa. Ainutlaatuiseksi hänet tekee se, että käytännössä kukaan muu rock-laulaja ei ole kyennyt yhtä uskottavasti tulkitsemaan valssia, humppaa ja tangoa. Agents -yhtyeen säestyksellä 1980-luvun alussa tehdyt levyt loivat pohjan tähän päivään asti jatkuneelle kitaravetoiselle tanssilavamusiikille. Badding tunnettiin erityisesti laulajana, mutta hän oli myös tuottelias säveltäjä ja sanoittaja. Eikä ainoastaan tuottelias vaan myös suosittu – onhan Paratiisi ollut vuodesta toiseen Suomen soitetuin kappale.

Esityspäivät

to 28.6. (ensi-ilta) klo 19
su 1.7. klo 15
ti 3.7. klo 19
to 5.7. klo 19
pe 6.7. klo 19
su 8.7. klo 15
ti 10.7. klo 19
to 12.7. klo 15 ja 19
pe 13.7. klo 19
su 15.7. klo 15

Katsomo on osittain katettu.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Arto Salminen
hauhonkesateatteri(a)gmail.com, 045 7872 4005

Ohjaaja Pekka Verho
pekka.verho(a)tut.fi, 040 849 0456

« Ensi-iltoja