Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Esimerkiksi pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Tarkista ajankohtaiset esitystiedot teatterin omilta verkkosivuilta

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Grease

Ensi-ilta: 01.07.2018
Teatteri: Kulissi
Kaupunki: Jyväskylä
Maakunta: Keski-Suomi
Kirjailija: Jim Jacobs ja Warren Casey
Ohjaaja: Erika Hast
Tagit: Kesäteatteri

Ensi-ilta heinäkuussa 2018
GREASE
Teinejä, hiusrasvaa ja glitteriä!

Grease kertoo 1950-luvun lukiolaiselämästä. Tapahtumapaikkana on Rydellin koulu Chicagossa. Sandy ja Danny tapaavat toisensa kesälomalla ja rakastuvat toisiinsa heti. Kun kesäloma loppuu, he joutuvat eroamaan toisistaan. Sandy nimittäin asuu Australiassa ja Danny Chicagossa. Sandyn suunnitelmat muuttuvat ja hän muuttaakin Chicagoon. Selviää, että Danny ja Sandy ovat samassa koulussa! Danny on kovis, joka johtaa T-Birds-jengiä. Sandy pyrkii Pink Ladies -jengiin, mutta Sandyn on muututtava kovikseksi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä.

Greasen ohjaa teatteriohjaaja Erika Hast, koreografina toimii Anne Joutsimäki, puvustuksen suunnittelee Anniina Saari, valot Satu Hokka ja musiikin ohjaa Aleksi Vasko.

Tiedossa on teinirakkauden ja amerikanrautojen täyttämä kesä Kulissilla. Vauhdikkaita klassikkokappaleita, kellohameita, popcornia ja pirtelöitä, hiuslakkaa ja suuria tunteita. Ensi kesänä et halua olla missään muualla!

« Ensi-iltoja