Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri

Varmista ajantasainen tieto teatterin verkkosivuilta.

Jos tarvitset neuvoa, ota yhteyttä: tinfo (a) tinfo.fi

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Avioliittosimulaattori

Ensi-ilta: 24.06.2018
Teatteri: Roukalahden kesäteatteri
Kaupunki: Liperi
Maakunta: Pohjois-Karjala
Kirjailija: Veera Nieminen, Tommi Auvinen ja Seija Holma
Dramaturgi: Tiina Markkanen ja Minna Usva
Ohjaaja: Kai Paavilainen
Tagit: Kesäteatteri

Roukalahden kesäteatteri esittää kesällä 2018 Veera Niemisen, Tommi  Auvisen ja Seija Holman kirjoittaman näytelmän Avioliittosimulaattori. Se sai kantaesityksensä Pyynikillä kesällä 2015. Aino on puhelias nainen Länsi-Suomesta, Perniöstä ja Jussi juro maanviljelijä Itä-Suomesta, Liperin Ristiniemestä. He rakastuvat niin, että jalat lähtevät alta ja järki päästä. Toinen on Idästä, toinen Lännestä! He päättävät simuloida avioliittoa kuukauden koeajalla Jussin kotitilalla.

Ainosta on ihanaa päästä iloiseen Itä-Suomeen. Vaan kuinka käy? Talossa huseeraa hiljaisten miesten sakki: Jussin isä Unto, isän veli Erkki, pikkuveli Jaakko ja mahdollinen aviomies Jussi. Miehiä, jotka eivät puhu, eivätkä pussaa. Äiti on kuollut neljäkymmentä vuotta sitten.  Sen jälkeen mitään ei talon arjessa ole saanut muuttaa, ei edes kahvikupin paikkaa. Kiipelin taloon ei kaivata suulasta länsi-suomalaista naista järjestystä sekoittamaan. Puhuukin kieltä, jota ei voi ymmärtää -  simmottis ja tämmottis!

Perässä tunkevat vielä Ainon eksmies Tuomo, paras kaveri Tiina sekä Ainon rakastavat, riitaisat vanhemmat Mirja ja Martti. Kaikki Perniöstä. Alkaa itä-länsi maaottelu. Avioliittosimulaattori on tarina kaipuusta rakastaa ja olla rakastettu. Se on riemukas, koskettava komedia ihmisistä ja heidän erilaisista tavoista ja tottumuksista. Saakohan maajussi lopulta morsiamensa?

Näytelmän ovat sovittaneet Roukalahden kesäteatterille Tiina Markkanen ja Minna Usva.  Esityksen ohjaa joensuulainen ohjaaja Kai Paavilainen

Ensi-ilta su 24.6. klo 13
Liput (2018)
18 ¤ / Eläkeläiset 16 ¤
Maksu käteisellä.
Yli 25 hengen ryhmille 15 ¤/henkilö
(Kuljettaja ja matkanvetäjä ilmaiseksi).
Sotiemme veteraanit ja saattaja ilmaiseksi.

Yhteystiedot ja lippuvaraukset: Puh. 040 939 0960 teatteri(a)roukalahti.fi

« Ensi-iltoja