Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

HUOM! Koronaviruksen leviämistä ennaltaehkäisevien toimien ja määräysten vuoksi, kevään ensi-iltoihin tuli paljon muutoksia. Osa esityksistä peruttiin kokonaan, osa saa ensi-iltansa syksyllä 2020.

Katso myös: Teatteri kotisohvalle

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Nuori mylläri

Ensi-ilta: 01.07.2018
Teatteri: Murmuu-teatteri
Kaupunki: Muurame
Maakunta: Keski-Suomi
Kirjailija: Maiju Lassila
Dramaturgi: Kunto Ojansivu
Ohjaaja: Kunto Ojansivu
Tagit: Kesäteatteri

Tommi Soidinmäen tähdittämä Nuori mylläri perustuu Maiju Lassilan kirjoittamaan klassikkonäytelmään, jonka on ohjannut ja sovittanut Murmuu-teatterille Kunto Ojansivu. Viime syksynä kaikki Nuoren myllärin viisitoista esitystä Muuramessa olivat loppuunmyytyjä. Suuren suosion vuoksi esitys nähdään kesällä myös Tuurissa!

Maalaismiljööseen sijoittuva tarina kylään saapuvasta komeasta myllärin pojasta tempaa katsojan hetkessä mukaansa. Kuinka käy kylän naisväelle, kun varsin "viriililtä" vaikuttava nuori mylläri alkaa sekoittamaan tyttöjen ja akkojen päitä...

Nuori mylläri tarjoaa viihdyttäviä hetkiä, romantiikkaa ja kommelluksia - sekä tuulahduksen menneeltä ajalta. Näytelmässä kuullaan musiikkia eri vuosikymmeniltä, joten yllätyksiäkin on luvassa! Musiikista vastaa ammattimuusikoista koostuva Vastakaiku-orkesteri.

Nuori mylläri -musiikkipitoinen näytelmä
Tuurin Kesäteatterin lavalla
sunnuntaina 1.7.2018 klo 15.00
sunnuntaina 8.7.2018 klo 15.00
sunnuntaina 15.7.2018 klo 15.00
Kyläkaupan Tapahtumateltta

Liput 25 ¤, eläkeläiset / opiskelijat 23 ¤. Liput ennakkoon 20 ¤. Ennakkolippujen hinta voimassa 30.5.2018 asti.

Liput ja ryhmäliput voit ostaa täältä: www.lippu.fi/tuurinkesateatteri sekä numerosta 044 242 2106 (klo 9-17) tai sähköpostiosoitteesta soita.tapahtumat(a)gmail.com.

Lippujen ovimyynti alkaa tunti ennen esitystä.

« Ensi-iltoja