25.11.2021

Äänimestari Savoy-teatteriin

Töihin kansainvälisen musiikkielämän aitiopaikalle!


Savoy-teatteri hakee äänimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022-31.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu sekä Savoy-teatteriin että Espan lavalle.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa kokemusta konsertti- ja tapahtumatyöskentelystä sekä laajaa käsitystä ääni- ja valotekniikasta. Työ painottuu äänitekniikkaan, joten edellytämme hakijalta erilaisten äänijärjestelmien hallintaa sekä mikrofonitekniikan osaamista.

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on asenne kohdillaan. Savoy-teatterissa tapahtumat ja asiakkaat vaihtuvat lähes päivittäin, ja tehtävässä korostuvat asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot.

Edellytämme erilaisten tietokone-ohjelmistojen (Smaart/Systune, QLab, Wavetool yms) hallintaa sekä ymmärrystä kokoustekniikasta ja projisoinneista.

Paitsi äänitekniikan syvällistä taitoa, tehtävä vaatii myös näyttämö- ja valaistustekniikan perusteiden sekä työ- ja asiakasturvallisuuden hallintaa.

Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut!

2424 e/kk + lisät

10.12.2021 klo 16:00

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Ilmoitus Helsingin kaupungin verkkosivulla

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätiedot: maanantaisin ja tiistaisin klo 8.30-10 sekä torstaisin klo 15.30-16.30 tuotannonsuunnittelija Ilari Suonpää p. 0403341076

www.savoyteatteri.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat