02.01.2023

Akseli Klonk avaa pop-up kulttuuritilan Ouluun

Oululainen ammattiteatteri Akseli Klonk täyttää vuonna 2023 mahtavat 25 vuotta. Akseli Klonk juhlii neljännesvuosisataansa avaamalla tammi-toukokuun ajaksi pop- up kulttuuritilan Ouluun  osoitteeseen Hallituskatu 20. Kulttuuritilan ohjelmisto on suunnattu aikuisemmalle yleisölle, ja tilassa on tapahtumailtoina myös anniskelu. Akseli Klonkin koko perheelle suunnattu ohjelmisto nähdään keväällä 2023 tuttuun tapaan Kulttuuritalo Valveen Valvenäyttämöllä.

Klonkan remontointityöt ovat tällä hetkellä käynnissä, ja avajaisia vietetään 20.1. Elokuva- ja diskotähti Divinestä kertovan " Divine! Melkein pulmunen… " -näytelmän ensiesityksen merkeissä. 15.3 Klonkalla ensiesityksensä saa tanssiteos "Herra Ylpön Taulukauppa" Teoksen musiikista vastaavat HIM:in ja Herra Ylppö & Ihmiset- yhtyeiden rumpali Jukka Kröger ja FM2000 yhtyeen Antti Junttila. Muutakin mahtavaa on kevään aikana luvassa Klonkka näyttämöllä, mm. novelliteatteria, lööppiteatteria, puhetta, tanssia, klubeja ja keikkoja. Helmikuussa Klonkka toimii yhtenä 25. Valtakunnallisen Monologikilpailun näyttämöistä, ja Klonkassa järjestetään silloin festivaaliin liittyviä iltaklubeja sekä tapahtuman päätöstilaisuus ja palkintojen jako.

Otamme ilolla vastaan ideoita, esiintymisehdotuksia ja yhteistyöehdotuksia Klonkan ohjelmistoon 19.1.2023 saakka.  Tällä hetkellä toteutamme tapahtumat lippudiileillä. Klonkan tapahtumiin mahtuu 50 - 100 katsojaa riippuen teoksesta ja katsomon muodosta. Luukkunäyttämön koko on : leveys 4 m ja syvyys 3 m. Korkeus, 2,8. Jos esityksen tuo pois luukusta on leveys 5,5m. Sähköposti osoitteeseen akseliklonk(at)gmail.com

Lue lisää: akseliklonk.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Uutiset