07.09.2015

Arts Management Helsingin ovet ovat avoimet taiteen freelancereille

Arts Management Helsinki on syyskuun alussa muuttanut uusiin toimitiloihin sekä käynnistänyt uuden co-work -palvelukonseptin taiteen freelancereille.

Yli kymmenen vuotta esittävän taiteen kentän erilaisissa tuotantorooleissa toimineet Outi Järvisen ja Isabel Gonzálezin luotsaama Arts Management Helsinki on vuodesta 2012 lähtien fokusoitunut taidekentän kehittämiseen ja uudistamiseen.  Art Management Helsingin toteuttamia uusia avauksia ovat olleet mm. ArtStart-taiteilijahautomo sekä siitä kehitetty ArtStart2 – hallinnollinen residenssi freelancetaiteilijoille. Näiden projektien aikana kehitetyistä toimintatavoista sekä karttuneista kokemuksista Arts Management Helsinki käynnistää nyt co-work –palvelukonseptin osaksi yrityksen pysyvää toimintaa.
 
Arts Management co-work on taiteen freelancereille suunniteltu yhteisötila ja palvelukokonaisuus. Co-work toimii jäsenyysperiaatteella: palvelut ovat jäsenten käytössä kuukausimaksua vastaan. Jäseneksi voi hakea freelancer, joka työskentelee taiteen kentällä.  Co-work -jäsenet saavat toimivan vertaisverkoston ja työyhteisön, henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua – paikan, mistä saa tukea, apua ja neuvoa.

Coworking-tila toimii Helsingin Kruununhaassa osoitteessa Snellmaninkatu 15. Ikkunallisessa katutason tilassa on yhteiskäytössä kolme huonetta, jossa on erilaisia työpisteitä. Tila on avoinna ja jäsenten käytössä arkisin klo 12-16. Coworking-tilassa järjestetään säännöllisesti jäsenille ryhmätapaamisia, luentoja ja työpajoja, joiden aiheina ovat freelancetyön tai taidetuotannon eri osa-alueet. Jäsenten on mahdollista saada henkilökohtaista neuvontaa, sparrausta ja apua käytännön ongelmiin.

Lisätietoa:
www.co-work.artsmanagement.fi
www.artsmanagement.fi
 
sekä

Isabel González
isabel(a)artsmanagement.fi
puh: 040 762 7377
 
Outi Järvinen
outi(a)artsmanagement.fi
puh: 041 545 6255