16.06.2021

Aura of Puppets. Kuva: Antti Juhani Manninen

Aura of Puppets ry hakee toiminnanjohtajaa opintovapaan sijaisuuteen


Toiminnanjohtajaksi maan parhaille nukketeatteriammattilaisille? Työ vapaan taidekentän ytimessä? Aura of Puppetsin toiminnanjohtajan sijaisena (70% työaika) tehtäväsi on kehittää taiteilijoiden työllistymistä ja edistää nukketeatteritaidetta monipuolisesti. Sijaisuus alkaa syys-lokakuussa 2021, sopimuksen mukaan. Hakemuksia voi lähettää 6.8.2021 asti.

Toiminnanjohtajalta toivomme:

– Vahvaa kokemusta vapaalta kentältä ja alan realiteeteista
– Intohimoa taidekentän rakenteiden kehittämistä kohtaan
– Itsenäistä työotetta ja tinkimätöntä asennetta
– Esihenkilötaitoja ja vahvoja sosiaalisia- ja neuvottelutaitoja
– Kulttuuri- ja taidealan verkostoja
– Kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja yhteistyöstä
– Kehittämis- ja innovaatiokykyä
– Tuotanto-osaamista
– Tavoitteellisuutta
– Vahvaa talousosaamista

Hakijan ei edellytetä olevan entuudestaan juuri nukketeatterialan ammattilainen, mutta taiteenalan tuntemus on eduksi.

Toiminnanjohtajan sijaisuuden työnkuvaan kuuluu verkoston toiminnan suunnittelu, toteutus, koordinointi ja kehittäminen: miten verkosto voi parhaalla mahdollisella tavalla edistää ja tukea jäsentensä taiteellista työskentelyä. Toiminnanjohtajana toimit nukketeatterialan puolestapuhujana ja vaikuttajana niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Tehtävänäsi on myös toimia kontaktina verkoston eri sidosryhmille. Työnkuvaan kuuluu toiminnan rahoituksen järjestäminen, kehitystyö, yhteistyö- ja verkostoitumisprojektit sekä yhdistysasioiden hoitaminen. Esihenkilönäsi ja tukenasi toimii verkoston nukketeatteritaiteilijoista koostuva hallitus, kollegoinasi neljän osa-aikaisen, asiantuntevan tuottajan lisäksi yhdistyksen aktiivinen, lähes 70 nukketeatteritaiteilijan joukko.


Mitä meillä on tarjota vastineeksi?

– Itsenäinen työ vapaan kentän paraatipaikalla
– Mahdottoman mukava työympäristö, osaavat kollegat ja alan huipputekijät
– Työpaikka ja työpiste Turun Manillassa Turussa
– Joustava työ, jossa aikataulut ja kokonaistyöaika on sovittavissa (työ sisältää kuitenkin myös ilta- ja viikonlopputyötä, tarpeen mukaan myös matkustamista koronatilanteen hellittäessä)
– Noin 70 % työajan

Työsuhde solmitaan ensin määräaikaisena ajalla 1.10.2021-31.1.2022 (aloitus on sovittavissa tilanteen mukaan). Tämän jälkeen työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2022 asti, kun verkoston rahoitus vuodelle 2022 on vahvistunut. Myös jatko on mahdollinen.

Lopullinen työaika, työn aloitusajankohta ja palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti. Työ alkaa perehdytyksellä syys-lokakuussa 2021.

Työn sijainti: Aura of Puppets, Manilla, Itäinen Rantakatu 64B, 20810 Turku (osittainen etätyö on mahdollista joustavasti)

Lisätietoa työstä ja koko hakuilmoitus

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat