04.04.2024

Avoin haku Ehkä-tuotannon vuoden 2025 ohjelmistoon

Ehkä-tuotanto hakee ehdotuksia vuoden 2025 ohjelmistoon. Ehdotus voi olla esimerkiksi osatuotantona toteutettu kantaesitys, vierailuesitys, projekti, työpaja, keskustelu, tapahtuma, luento tai 1–2 viikon työskentelyresidenssi.

 
Ehkä-tuotanto hakee ehdotuksia vuoden 2025 ohjelmistoon. Ehdotus voi olla esimerkiksi osatuotantona toteutettu kantaesitys, vierailuesitys, projekti, työpaja, keskustelu, tapahtuma, luento tai 1–2 viikon työskentelyresidenssi Nykytaidetila Kutomolla. Hakemuksia otetaan vastaan ensisijaisesti Suomessa asuvilta tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisilta, jotka eivät ole täysipäiväisissä opinnoissa, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä. 
 
Ohjelmistohaussa on tänä vuonna myös uusi nuoren tekijän kategoria tanssitaiteilijoille, jotka ovat valmistuneet korkeintaan kaksi vuotta sitten. Kategorian ehdotuksista valitaan yksi osatuotettava kantaesitysteos, joka toteutetaan yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa. 
 
Ehkä-tuotannon ohjelmisto rakentuu eri reittejä: avoimen haun, kutsumenettelyn ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta. Yhteisön käytössä olevat resurssit ovat rajalliset ja harkinnanvaraiset. Ehkän eri produktioihin suuntama tuki määräytyy aina kulloinkin käytettävissä olevien taloudellisten edellytysten mukaisesti, jotka voivat vaihdella vuosittain. Toiminta perustuu yhteistyöhön, jossa tekijöiltä edellytetään omarahoitusosuutta ja omaa panosta työn kokonaistoteutuksessa.
 
Hakuaika: 2.–29.4.2024
 
Esittele ehdotuksesi tiiviisti (max 2 sivua) ja sisällytä siihen myös rahoitussuunnitelma. Koosta työryhmän ansioluetteloista yksi tiedosto.
 
Yleisen ohjelmistohaun valinnoista päättää Ehkä-tuotannon taiteellinen johtaja Anna Torkkel yhdessä dramaturgi Even Minnin kanssa. Nuoren tekijän kategoriassa päätöksen tekevät Anna Torkkel yhdessä Läntisen tanssin aluekeskuksen toiminnanjohtaja Sanna Meskan kanssa.
 
Lue tarkemmin hakemisesta Ehkä-tuotannon verkkosivuilta:

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut Open Calls