30.03.2021

Bad House

Bad House Elävän taiteen festivaali

Elävän taiteen festivaali BAD HOUSE levittäytyy virtuaaliseen ja fyysiseen kaupunkitilaan 12.–25.4.

BAD HOUSE on hybridisiä taiteen tekemisen sisältöjä ja muotoja juhliva elävän taiteen festivaali, joka esittelee joukon kansainvälisiä ja suomalaisia taiteilijoita. 

“Olemme halunneet luoda kauniin, todenmukaisen, empaattisen ja toiveikkaan tulokkaan Helsingin festivaalikentälle. Haluamme esitellä maailmaa venyttäviä konsepteja, jotka syntyvät sisäisestä tekemisen ja ajattelemisen palosta”, kuraattorit Sonja Jokiniemi, Mikko Niemistö ja Elina Pirinen kertovat. 

Festivaalille kutsuttujen taiteilijoiden teokset levittäytyvät virtuaaliseen ja fyysiseen kaupunkitilaan 12.–25. huhtikuuta. Kokonaisuuden täydentää muutama myöhemmin tänä vuonna toteutuva teos. Ohjelmisto koostuu esitystaide-, video- ja installaatioteoksista. BAD HOUSEn taiteilijakattaus edustaa moninäkökulmaisuutta ja monisukupolvisuutta, tekijöitä jotka tarkastelevat taiteenalaansa laajana mahdollisuuksien kenttänä genrerajojen yli. 

“Teokset ovat kuin randomisti kytevä, nukkuva, sammuva ja purkautuva tulivuorilaakso. BAD HOUSE seisoo ihmisyyden katvealueilla ja mielihaluissa, antaen oman ehdotuksensa todellisuuden moninaisuudesta”, kuraattorit täydentävät.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän festivaalin tuottaa Mad House Helsinki. Valtaosa teoksista on koettavissa verkossa ilmaiseksi tai vapaaehtoista maksua vastaan ja osaan vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Tarkemmat teoskohtaiset tiedot löytyvät festivaalin verkkosivuilta www.madhousehelsinki.fi/badhouse 31.3. alkaen.

Koko festivaaliohjelma ja lipunmyynti: www.madhousehelsinki.fi/badhouse

facebook.com/madhousehelsinki

instagram.com/madhousehelsinki

twitter.com/madhousehel

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat