09.09.2021

Baltic Circle -festivaali etsii viestinnän asiantuntijaa lokakuusta 2021 alkaen

Etsimme Baltic Circle -festivaalille viestinnän asiantuntijaa kahden vuoden osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa lokakuun aikana tai sopimuksen mukaan ja se on määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Baltic Circlen keskeisiä toimintamuotoja ovat kansainvälisen teatterifestivaalin järjestäminen, uuden esitystaiteen mahdollistaminen, kansainväliset yhteistuotannot sekä kehittämishankkeet. Festivaali on myös aloittanut yhteistyön luonnonsuojelu- ja ennallistamistyötä tekevän Osuuskunta Lumimuutoksen kanssa vuonna 2020. Yhteistyö mahdollistaa festivaalille aktiivisen roolin ympäristötiedon jalkauttamisessa osallistamalla mukaan luonnonsuojelutyöhön sekä johdattamalla ilmastotekojen ja lähestyttävän tiedon luokse. Festivaalia motivoi vahva suhde aikaan ja paikkaan, pyrkimys puuttua yhteiskunnallisiin epäkohtiin sekä tarve tehdä näkyväksi eriarvoistavia rakenteita. 

Etsimme viestinnän asiantuntijaa vastaamaan festivaalin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Työnkuva on laaja, mutta sen sisältöä voidaan painottaa sopivan hakijan osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Meitä kiinnostaa vaikuttavan viestinnän tekeminen ja haluamme kuulla näkemyksesi siitä. Edellytämme, että viestintä- ja markkinointityön perusasiat, kuten tiedotus, verkkoviestintä ja yhteistyö graafisten suunnittelijoiden kanssa, ovat sinulle tuttuja ja osaat johtaa itseäsi. Työssä tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Viestinnän asiantuntija tulee osaksi Baltic Circlen työyhteisöä, johon kuuluvat vakituisesti taiteellinen johtaja ja toiminnanjohtaja. Tiimiä vahvistavat hankekohtaiset työntekijät ja tapahtumien lähestyessä mukaan tulevat festivaalityöntekijät. Työskentelemme sekä Baltic Circlen toimistossa Helsingin Töölössä että etänä.

Viestinnän asiantuntijan palkka on 2876,04 e/kk ja työaikaa on 6kk/vuosi. Työaika painottuu maalis-marraskuulle, muina kuukausina tarve on pienempää. Tarkempia painotuksia voidaan tehdä sopimuksen mukaan. 

Hakuohjeet ja aikataulu:

Vastaa tämän linkin kautta yhteen kysymykseen ja kirjoita vapaamuotoinen hakemusteksti (max. 2000 merkkiä). Liitteeksi voit laittaa CV:n.

Kysymys: Kerro esimerkki onnistuneesta vaikuttavasta viestinnästä ja perustele valintasi. Tapauksen ei tarvitse olla omaa työtäsi (1000 merkkiä välilyönteineen).

Hakemukset tulee olla vastaanottajalla viimeistään lauantaina 18.9.2021. Tiedustelut sähköpostitse, niihin vastataan viimeistään seuraavana päivänä. Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Asta Teräväinen, asta(at)balticcircle.fi

Olemme haastatteluun valittuihin yhteydessä maanantain 20.9. aikana ja haastattelut järjestetään 23.–24.9. etänä tai Baltic Circlen toimistolla Töölössä, Helsingissä. Ilmoitamme valinnastamme viimeistään 27.9.

Ilmoitus Baltic Circlen verkkosivulla

- -

Baltic Circle on vuonna 2000 perustettu kansainvälinen teatterifestivaali, joka järjestetään vuosittain marraskuussa Helsingissä. Festivaali luo intensiteettejä kaupunkiin, tutkii ajankohtaisia ilmiöitä, ottaa kantaa ja kutsuu vuoropuheluun. Baltic Circle korostaa yhteisöllisyyden, yhteistyön ja pitkäjänteisyyden merkitystä festivaalin rakentamisessa ja pyrkii omassa toiminnassaan edistämään yhdenvertaisuutta, sosiaalista ja ekologista kestävyyttä, solidaarisuutta ja sukupuolten tasa-arvoa.

Festivaalin katto-organisaatio on Q-teatteri ry.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat