27.02.2023

Black and White Theatre Festival logo 2023

Black & White Theatre Festival

19. Black & White Theatre Festival järjestetään Imatralla 25.-29.7.2023.

Kaakkois-Suomen suurin ja yksi Suomen kansainvälisimmistä teatterifestivaaleista järjestetään Imatralla heinäkuun viimeisellä viikolla, eli 25.-29.7.2023. Tapahtumaa vietetään kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden parissa. Festivaalin taiteellinen johtaja Kamran Shahmardan kokoaa Imatralle jälleen monipuolisen ohjelmiston.

Seuraava festivaali on järjestyksessään 19. ja vuonna 2023 palautuu festivaali taas viisipäiväiseksi. Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa ilmenemismuodoissaan, sekä koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa houkuttelemalla kaikenikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeelliseen, traagiseen ja hullunhauskaan maailmaan. Vuonna 2023 on tarkoitus kutsua Imatralle taas tanssiteatteria, mutta myös perinteisesti draamaa, sirkustaidetta, lastenteatteria, katuteatteria sekä katumuusikoita.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa  ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa  houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

Festivaalin koko ohjelma julkistetaan toukokuuhun mennessä.

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat Ilmoitukset