09.09.2020

Blackandwhitefestival2020

Black & White Theatre Festival

Black & White Theatre Festival järjestää 12.9 yksipäiväisen katuteatteritapahtuman.

Järjestämme lauantaina 12.9 yksipäiväisen katuteatterifestivaalin. Tapahtuman teemana on "Jälki”. Tapahtumassa esiintyy kaksi kotimaista ja kaksi virolaista ryhmää. Festivaalin taiteellinen johtaja on  Kamran Shahmardan.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria sen kaikissa ilmenemismuodoissaan, sekä koota yhteen teatterialan ammattilaisia ympäri maailmaa houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan. Tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtumamme on valitettavasti suppeampi. Olemme kutsuneet esiintyjät ainoastaan lähialueilta Suomesta ja Virosta. Esitykset pidetään ainoastaan kadulla turvallisuuden varmistamiseksi. Myös ulkona yleisömäärä on rajallinen. Jaamme kadulla maskeja.

Tapahtuman avaavat Imatran kaupunginjohtaja Kai Roslakka ja SDP:n varapuheenjohtaja, sekä Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm.

Virolainen Kelfirius-teatteri esittää kaksi teatraalista tuliesitystä. Päivällä Koskenpartaalla nähdään monivärinen Steam Punk -esitys Voyage Fatale, ja illalla Holy Dreamin vie yleisön unelmien keskelle Inkerinaukiolla.

Päivällä festivaalilla esitetään perinteisesti myös nukketeatteria. Suomalainen Teatteri Mitima tuo Imatralle näytelmän Kultaomena, Esityksessä on isokokoisia nukkeja. Esitys perustuu Martti Haavion kansansatuun, ja sopii kaikenikäisille.

Imatralainen taikuri Eetu Lampi tuo lauantaina yhdessä Antti Kuusen kanssa Koskenpartaalle taikashown; A&E show. Esitys sisältää jongleerausta ja livemusiikkia, yllätyksiä unohtamatta.

Illan aloittaa klo 19 Bar & Cafe Kuohussa virolainen Slava`s band, joka esittää blues -ja jazzmusiikkia. He ovat käyneet Imatralla aikaisemminkin, jolloin saavuttivat suuren suosion.

Illan päättää Kelfirius-teatterin tulishow Holy Dream.

Kaikki esitykset ovat maksuttomia.

Mikäli koronatilanne helpottaa loppuvuotta kohden, järjestämme joulukuussa tanssiesityksen sisätiloissa, Kulttuuritalo Virrassa.

La 12.9 aikataulu

12:00 Kelfirius-teatteri: Voyage Fatale

12:30 Mitima-teatteri: Kultaomena

13:00 A&E Show

19:00 Slava´s Band: Blues -ja jazzmusiikkia

21:00 Kelfirius-teatteri: Holy Dream

Lue lisää:  www.blackandwhitetheatre.fi.

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat Ilmoitukset