19.06.2024

Caisa Open Call

Caisan Open Call keväälle 2025

In English

Haemme Caisan ohjelmistoon kevätkaudelle 2025 esittävän taiteen ensi-iltoja ja uusintaesityksiä, näyttelyjä, konsertti- ja elokuvasarjoja sekä festivaaleja. HUOM! Emme hae kansainvälisiä vierailutuotantoja.

Kulttuurikeskus Caisan päätehtävä on edistää moninaisuutta ja inkluusiota Helsingissä taiteen ja kulttuurin keinoin. Toteutamme tätä tehtävää muun muassa parantamalla fyysistä ja henkistä esteettömyyttä sekä tuomalla esiin aliedustettuja ryhmiä. Haemme ohjelmistoomme tuotantoja, jotka ovat ammattimaisia, omaperäisiä ja tukevat näitä arvoja. Lisäksi kiinnitämme huomiota ajankohtaisuuteen, kantaaottavuuteen, osallistavuuteen ja monikielisyyteen.

Hakuaika   
3.6.2024 klo 9.00 alkaen 4.8.2024 klo 23.59 asti 

Hae Caisan ohjelmistoon kevätkaudelle 2025 tästä linkistä

Lue FAQ Caisan Open Call-hausta (pdf)


Mitä tarjoamme:  

Caisan ohjelmistoon valituille tuotannoille tarjotaan käyttöön tilat, tekniikkakalusto sekä tekninen henkilökunta erikseen sovittavalla tavalla. Odotamme esittävien taiteiden tuotannoilta omaa ääni- ja/tai valosuunnittelua. Kullekin tuotannolle osoitetaan Caisan tuottaja, joka vastaa tuotannon hallinnoinnista talon osalta. Kustannuksista neuvotellaan erikseen. 

Kaikki Caisan ohjelmistossa olevat tuotannot esitellään Caisan verkkosivuilla. Muista viestinnällisistä toimenpiteistä neuvotellaan toimialamme viestintäpalvelun kanssa. Edellytämme tuotannon yhteistyökumppanilta osallistumista viestintään ja markkinointiin.   

Caisan tiloihin ja tekniikkaan voi tutustua verkkosivuillamme.

Virtuaalikierros Caisan tiloihin

Caisan tekninen varustus


Mahdolliset yhteistyömuodot:

Mieti, kumpi näistä sopisi tuotantoosi parhaiten. Lopullinen yhteistyömuoto neuvotellaan ennen sopimuksen tekoa.   

a) Tuotanto tarvitsee tilat ja tekniikan. Muut tuotantokulut on katettu toisella tavalla, kuten avustuksella

b) Tuotannon kiinteä myyntihinta Caisalle (emme kuitenkaan kata esim. esitysten tai näyttelyjen kaikkia valmistuskuluja)   

Mikäli tuotantoon liittyy lipunmyyntiä, sen jaosta neuvotellaan erikseen. Caisa ei jaa avustuksia, vaan niistä vastaa Helsingin kaupungin Kulttuurin edistämispalvelun avustusyksikkö.   

Lue lisää Caisan verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut