Dramaturgista todellisuutta podcast

Dramaturgista todellisuutta

Dramaturgista todellisuutta on podcast, joka käsittelee dramaturgiaa, esitystaidetta ja todellisuutta keskustelevalla sekä uteliaalla otteella. Podissa esitellään mielenkiintoisia ihmisiä esitystaiteen kentältä ja ollaan kutkuttavien ilmiöiden äärellä. Voit seurata podia myös Instagramissa, jossa se löytyy nimellä dramaturgista_todellisuutta. Instaan voi myös jättää aihetoiveita sekä palautetta ja siten vaikuttaa tulevien jaksojen sisältöihin. Lämpimästi tervetuloa tutkimaan yhdessä dramaturgista todellisuutta!

Dramaturgista todellisuutta –podia fasilitoi Ia Tanskanen.

Podcastia on julkaistu tammikuusta 2021 alkaen.

Jaksossa 8 (24.8.2021) vieraana oli Saara Turunen, jonka kanssa keskusteltiin hänen polustaan dramaturgian ja esityksien tekemisen pariin, tekstien kääntämisestä sekä hänen meneillään olevasta ohjauksesta Schauspielhaus Bochumissa Saksassa, jossa hänen tekstinsä Tavallisuuden aave saa saksankielisen ensi-iltansa Das Gespenst der Normalität -nimellä syyskuussa 2021.

Jaksossa 7 studiossa keskustelemassa ovat Silva Belgihiti ja Joel Teixeira Neves. Silvan tulkkina toimii Essi Tikanoja. Viittomakielinen Instalive-videotallenne on katsottavissa podcastin Instagram-tilillä.
Jaksossa jutellaan Silvan ja Joelin poluista esitystaiteeseen, Kuunteleminen/Listening -esityksestä sekä esittävän taiteen kentästä ja siitä, millaisilla toimenpiteillä kentän moninaisuutta, moniäänisyyttä ja inkluusiota voisi edistää. Lopuksi unelmoidaan sekä jaetaan lahjoja.

Podcastia voi kuunnella sekä Spotifystä että Apple Podcasts-palvelusta.

 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa

podcast