25.05.2021

Estradimuseo

DuvTeaternin Estradimuseo aukeaa syyskuussa


”Tämä on uusi maailma! Kun kertomukset lähtevät maailmalle, ne muuttavat maailmaa ja ihminen muuttuu itsekin.”

Museonjohtajan tervehdyksestä

Syyskuussa 2021 aukeavat ovet aivan uuteen maailmaan, kun Helsingin uusin ja dramaattisin museo, DuvTeaternin Estradimuseo avataan yleisölle. Tule mukaan opastetulle kierrokselle vanhojen ja uusien kertomusten, esitysten ja fantasioiden pariin. Löydä pienoismaailmoja, nukkeja, menneiden aikojen rekvisiittaa ja tulevaisuuden hämärästä kuiskaavia ääniä. Tapaa myös museon valpas vartija, joka pitää kaikkea tarkasti silmällä.

DuvTeatern on luonut Estradimuseon koronavuoden aikana, mukana yhteistyössä ovat olleet lavastaja Johanna Latvala, nukentekijä Elina Sarno, videosuunnittelija Paula Lehtonen, äänisuunnittelija Andreas Lönnquist ja säveltäjä Markus Fagerudd.

Teatterin leikkisyys ja voima eivät ole kadonneet minnekään.

 

Tulevaisuus on toivoa.

Tulevaisuus on teatteria.

Tervetuloa estradille.


Estradimuseo avataan 12. syyskuuta DuvTeaternin Studiossa osoitteessa Yrjönkatu 18, ja lipunmyynti alkaa elokuussa. 

Tarkempaa tietoa on tulossa, seuraa: www.facebook.fi/duvteatern ja www.duvteatern.fi

 

Lisää tietoa antaa:

Sanna Huldén

Puhelin: 040 095 6792

Sähköposti: sanna.hulden@duvteatern.fi

DuvTeatern on Helsingissä vuodesta 1999 toiminut vapaa teatteriryhmä. DuvTeaternissa kohtaavat kehitysvammaiset ja ei-kehitysvammaiset taiteilijat. Teatteri on runsaan kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana luonut useita merkittäviä ja paljon huomiota herättäviä esityksiä, mm. oopperaesitys yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan kanssa (2011), runoesitys yhteistyössä Klockriketeaternin kanssa (2014) ja nyt viimeisenä musiikkiteatteriesitys “I det stora landskapet - en sagolik familjekrönika” yhteistyössä Svenska Teaternin, Resonaarigroupin ja Wegelius Kamarijousien kanssa (2019-2020). “I det stora landskapet - en sagolik familjekrönika” palkittiin vuoden esityksen Thalia-palkinnolla 2021. 

Lisää teatterista osoitteessa www.duvteatern.fi