Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri

Varmista ajantasainen tieto teatterin verkkosivuilta.

Jos tarvitset neuvoa, ota yhteyttä: tinfo (a) tinfo.fi

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Kultakuume

Ensi-ilta: 08.07.2014
Teatteri: Käenkosken kesäteatteri
Kaupunki: Parkano
Maakunta: Pirkanmaa
Kirjailija: Markku Hattula - Arto Seppälä
Ohjaaja: Jaakko Väisänen
Yhteistuotanto: Parkka-Teatteri
Tagit: Kesäteatteri, Harrastajateatteri

Mitä tapahtuu, kun naiset näkevät lehdessä ilmoituksen, että myymällä vanhat korut ja kultaromun voi ansaita sievoisen summan rahaa? Vanhat sormukset ja rintarossit saavat huutia, miehet siinä sivussa myös. Erno hukkaa kultapussin kaupunkiin, kun mielii niin kovasti Ladaan uutta vetokoukkua. Hilkka rakastuu Kultapojuun ja Minttu etsii isäänsä, mutta saakin itselleen kaksi äitipuolta.

Leskinainen kiirehtii miesvainajansa haudalle ja tunnustaa: ” Tähän saakka olen ollut uskollinen, mutta nyt en taida enää jaksaa, sormuksetkin möin! Siitä se alkaa, Hilkan ja Kultapojun rakkaus. Siiri kulkee kypärä päässä rollaattorilla ja räppää siinä sivussa teräviä ivalauluja naapureistaan.

Monet teemaan sopivat sanoitukset, jotka on tehty tuttuihin säveliin, ryydittävät menoa entisestään. Saako kesäteatterissa nauraa? Ei, vaan siellä pitää nauraa. Kultakuume takaa naurun, ja hyvän mielen pitkäksi aikaa, niin näyttelijöille kuin katsojillekin!

« Ensi-iltoja