Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri

Varmista ajantasainen tieto teatterin verkkosivuilta.

Jos tarvitset neuvoa, ota yhteyttä: tinfo (a) tinfo.fi

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Sugar - Piukat paikat

Ensi-ilta: 10.09.2015
Teatteri: Tampereen Teatteri
Kaupunki: Tampere
Maakunta: Pirkanmaa
Kirjailija: Peter Stone-Bob Styne-June Merril
Ohjaaja: Georg Malvius
Tagit: VOS-teatteri + Suomen Kansallisteatteri, Musiikkiteatteri, Ammattiteatteri

Tampereen Teatterin syksyn suurmusikaali, hunajaisen hauska Sugar – Piukat paikat vie iloiselle 1920-luvulle. Musikaali perustuu Marilyn Monroen tähdittämään Billy Wilderin ja I.A.L. Diamondin elokuvaan Some Like It Hot. Se on musikaali rakkautta etsivästä, viattoman hemaisevasta tytöstä sekä kahdesta hepeniin pukeutuvasta työttömästä miehestä. Luvassa on hullutuksia, iloa ja ripaus erotiikkaakin.

Sugar – Piukat paikat on valloittava sekoitus loistokkuutta ja hulvattomia sattumuksia, tarttuvia melodioita ja koomisia tilanteita. ”Musikaalimaailma on täynnä hauskoja teoksia, mutta jos niistä olisi valittava paras, valitsisin Sugarin. Se on niin hyvin kirjoitettu, musiikki on ihanaa ja ne tanssit”, kertoo musikaalin ohjaaja Georg Malvius, jonka Tampereen Teatteriin ohjaama suurmusikaali Les Misérables (2013–2014) kosketti ja liikutti yleisön kyyneliin asti. Mutta nyt ohjaaja haluaa, että yleisö saa nauraa!

Suloisen Sugar Kanen roolissa vuorottelevat näyttelijättäret Hanna-Liina Võsa (mm. Oopperan kummitus, Kansallisooppera 2015) ja Helena Rängman (mm. Uusi Päivä, Kimmo, TV2). Joen ja Jerryn rooleissa ilkamoivat koomikkolahjakkuudet Lari Halme ja Risto Korhonen. Muissa rooleissa nähdään Ville Majamaa, Arttu Ratinen, Ritva Jalonen, Teemu Korjuslommi, Martti Manninen, Aki Haikonen, Matti Hakulinen, Miikka Wallin, Filip Ohls, Miika Alatupa, Pyry Smolander, Mikko Nuopponen, Teemu Sytelä, Valtteri Lehtinen, Antti Kerosuo, Eeva Hakulinen, Ulriikka Heikinheimo, Pia Piltz, Saara Lehtonen, Annamaria Karhulahti, Sarah Nedergård ja Juuli Hyttinen.

Käsikirjoitus ja musiikki Peter Stone, Bob Styne ja June Merril. Ohjaus Georg Malvius, kapellimestari Ralf Nyqvist, lavastus- ja pukusuunnittelu Mikko Saastamoinen, koreografi Adrienne Åbjörn (Ruotsi). Ensi-ilta 10.9.2015 päänäyttämöllä.

 

« Ensi-iltoja