Ihan Tuuliajolla – musikaali

Ensi-ilta: 01.07.2016
Teatteri: Koirakiven kesäteatteri
Kaupunki: Mäntyharju
Maakunta: Etelä-Savo
Kirjailija: Katariina Leino
Ohjaaja: Auli Eskola
Tagit: Kesäteatteri, Musiikkiteatteri, Harrastajateatteri

Suomi-Rock jytisee suositussa Koirakiven kesäteatterissa kesällä 2016

Koirakiven kesäteatteri esitetään heinäkuun alussa kahden viikon ajan tarinaa Tuuliajolla –kiertueesta, jolloin joukko Suomi rock –yhtyeitä, Hassisen kone, Eppu Normaali, Juice Leskinen ja Yö, purjehtivat Saimaalla sisävesilaivalla kaupungista toiseen 1980 -luvulla. Käsikirjoitus on Katariina Leinon ja ohjaus monivuotisella kokemuksella Auli Eskolan.

Kesäteatterin yhdessä pääroolissa näyttäytyy urheilutoimittaja Eino (Eetu Virlander), jonka elämä mullistuu monin tavoin. Selviää, miten hän joutuu kiemurtelemaan äitinsä Hellän, manageri Kurpan (Jari Leppä ja Ossi Kettunen) ja rock-muusikoiden sekä ihastuttavan laivaemännän Tia-Marin (Marjukka Hartonen ja Sanni Laurikainen) kanssa.

Näytelmä sisältää paljon Suomi-Rock kappaleita; Juicelta (Panu Konttinen) Manse rock, Musta aurinko nousee, Outoon valoon ja Rock´roll and blues and Jazz. Martti Syrjältä (Olli Marjalaakso) Pidetään ikävää, Baarikärpänen. Hassisen koneelta mm. Levottomat jalat, Tällä tiellä ja Rappiolla. Yö yhtyeen kappaleita ovat näytelmässä Joutsenlaulu, Tia Maria, Särkynyt enkeli. Paljon on mukana muitakin kappaleita, kuten Saimaan valssi ja Maamme laulu. Kaikissa kappaleissa yleisö saa totta kai laulaa mukana Kulman Kundit –bändin säestäessä.

« Ensi-iltoja