Tukkijoella

Ensi-ilta: 08.07.2017
Teatteri: Taivallahden kesäteatteri
Kaupunki: Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Kirjailija: Teuvo Pakkala
Ohjaaja: Kari Kinnaslampi
Yhteistuotanto: Teatteri Tuli
Tagit: Kesäteatteri, Musiikkiteatteri, Harrastajateatteri

Satavuotiasta Suomea juhlitaan kesällä 2017 Taivallahden kesäteatterissa nostalgisen Tukkijoella laulunäytelmän merkeissä. Näyttämö on täynnä menoa ja meininkiä, joka nostattaa katsomossa hymyn huulille. Joukko tukkilaisia saapuu laittamaan paikat kuntoon ja tanssittamaan talon tyttöjä, samalla kuitenkin paljastuu petos - Saadaanko vääryys oikaistua?

Tervetuloa joukolla katsomaan iloista kesäteatteria, josta ei laulua ja naurua puutu. Näytelmän tähtenä nähdään hurmaava Milana Misic, sekä loistava joukko niin nuoria kuin kokeneempiakin näyttelijöitä. Oskari Merikannon musiikkia tunnelmoidaan haitarin sävelin.

Teuvo Pakkalan kirjoittaman näytelmän ohjaa teatterialan vahva ammattilainen Kari Kinnaslampi.

Katetussa katsomossamme ei pieni sade haittaa ja auringon paisteessa meno on entistä mukavampaa. Suositun teatterimme ravintolassa pääset nauttimaan suolaisia ja makeita herkkuja, kesäisiä juomia unohtamatta. Ravintola palvelee teatterivieraita A-oikeuksilla tuntia ennen näytöstä ja näytelmän väliajalla.

Teatterimme sijaitsee meren rannalla, joten ajoittain merituuli on hieman kylmä. Varaathan siis sään mukaisen vaatetuksen. Teatterilla on vilttejä, joita voi lainata näytelmän ajaksi.

« Ensi-iltoja