Ensi-iltoja

Tervetuloa! Tässä TINFO-palvelussa voit selata ammatti- ja harrastajateattereiden tulevia ja menneitä ensi-iltoja.

HUOM! Koronaviruksen leviämistä ennaltaehkäisevien toimien ja määräysten vuoksi kevään 2021 ensi-iltoihin tulee paljon muutoksia. 

Osa ensi-illoista on siirretty myöhempään kevääseen, osa suoraan syksyyn 2021. Alueesta riippuen jotkin teatterit esittävät edelleen maksimissaan 20-hengen liveyleisölle. Myös kesäteatterit pääsevät aloittamaan kauttaan normaalia myöhempään, ja aiottuihin kesäensi-iltoihin voi tulla muutoksia riippuen pandemiatilanteesta ja rajoituksista. Varmista ajantasainen tieto teatterin verkkosivuilta.

Joitain kevään ensi-illoista striimataan yleisölle. Näistä lisätietoja teatterien verkkosivuilta. Katso myös: Teatteri kotisohvalle

Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri

Jos tarvitset neuvoa, ota yhteyttä: tinfo (a) tinfo.fi

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

Tukkijoella

Ensi-ilta: 08.07.2017
Teatteri: Taivallahden kesäteatteri
Kaupunki: Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Kirjailija: Teuvo Pakkala
Ohjaaja: Kari Kinnaslampi
Yhteistuotanto: Teatteri Tuli
Tagit: Kesäteatteri, Musiikkiteatteri, Harrastajateatteri

Satavuotiasta Suomea juhlitaan kesällä 2017 Taivallahden kesäteatterissa nostalgisen Tukkijoella laulunäytelmän merkeissä. Näyttämö on täynnä menoa ja meininkiä, joka nostattaa katsomossa hymyn huulille. Joukko tukkilaisia saapuu laittamaan paikat kuntoon ja tanssittamaan talon tyttöjä, samalla kuitenkin paljastuu petos - Saadaanko vääryys oikaistua?

Tervetuloa joukolla katsomaan iloista kesäteatteria, josta ei laulua ja naurua puutu. Näytelmän tähtenä nähdään hurmaava Milana Misic, sekä loistava joukko niin nuoria kuin kokeneempiakin näyttelijöitä. Oskari Merikannon musiikkia tunnelmoidaan haitarin sävelin.

Teuvo Pakkalan kirjoittaman näytelmän ohjaa teatterialan vahva ammattilainen Kari Kinnaslampi.

Katetussa katsomossamme ei pieni sade haittaa ja auringon paisteessa meno on entistä mukavampaa. Suositun teatterimme ravintolassa pääset nauttimaan suolaisia ja makeita herkkuja, kesäisiä juomia unohtamatta. Ravintola palvelee teatterivieraita A-oikeuksilla tuntia ennen näytöstä ja näytelmän väliajalla.

Teatterimme sijaitsee meren rannalla, joten ajoittain merituuli on hieman kylmä. Varaathan siis sään mukaisen vaatetuksen. Teatterilla on vilttejä, joita voi lainata näytelmän ajaksi.

« Ensi-iltoja