Voit tehdä esim. aikarajauksia vuoden tai päivämäärän perusteella. Esimerkiksi pelkät kesäteatteriesitykset saat listaan valitsemalla Näytä vain -> Kesäteatteri.

Tarkista ajankohtaiset esitystiedot teatterin omilta verkkosivuilta

Omat ensi-iltatietosi voit ilmoittaa lomakkeella jonka löydät osoitteesta www.tinfo.fi/ilmoita-ensi-ilta

...and the rest is silence

Ensi-ilta: 05.11.2022
Teatteri: sadsongskomplex:fi
Kaupunki: Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Ohjaaja: Jari Juutinen
Tagit: Kantaesitys, Ammattiteatteri

Kun meillä on kaikki niin kovin hyvin. Liiankin hyvin?

Kuvittele marraskuinen Helsinki. Kylmää, pimeää, märkääkin. Kuten edellisenä vuonna. Ja sitä edellisenä. Katu ei houkuttele kävelijää. Mieluummin oikaisemme, sanotaan nyt vaikka Kampista Forumiin -tai toisinpäin, lämmintä ja kuivaa, valoisaa yhdyskäytävää pitkin.. Tuossahan, pankkien ja ravintolan välissä oli kahvila, eikö niin? Mitä sille on tapahtunut? Mitä ääniä sieltä kuuluu? Olisiko se pop-upteatteriesitys?

Kyllä vain: sadsongskomplex:fi on palannut Suomeen, ainakin näiden seitsemän esityksen ajaksi Simonkentän kauppakujalla sijaitsevan entisen kahvilan tiloihin…

Jari Juutisen uusi, sanaton näytelmä kertoo erään perheenäidin elämästä. Siitä kun meillä kaikki on niin kovin hyvin. Liianko hyvin, esitys kysyy?

Työryhmä:
Konsepti ja ohjaus - Jari Juutinen
Ääni- ja valosuunnittelu - Ville MJ Hyvönen
Lavastus ja pukusuunnittelu - Tinja Salmi
Koreografia - Kira Riikonen
Näyttämöllä - Pinja Flink
Tuottaja - Irina Duskova

Esitykset: 5.11. / 10.11. / 11.11. / 17.11. / 19.11. / 24.11. / 26.11. klo 19
Kesto: 1 tunti
Sijainti: Pop-up tila, Simonkentän Kauppakuja
Simonkatu 9, 00100, Helsinki

sadsongskomplex:fi on vuonna 2015 perustettu helsinkiläinen, kansainvälisyyteen suuntautunut teatteriryhmä. Sen esitykset ovat tähän mennessä vierailleet 12 maassa, 20 kansainvälisellä teatterifestivaalilla, 22 kaupungissa. Esityksen valmistamista ovat tukeneet: Helsingin kaupunki, Taiteen
edistämiskeskus sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisää tietoa:
Irina Duskova
0451765575
duskova.irina@gmail.com

Työryhmä:
Jari Juutinen on dramaturgi ja näytelmäkirjailija sekä yksi tämän hetken kansainvälisimmistä suomalaisohjaajista. Hänen ohjauksiaan on nähty Suomen lisäksi Armeniassa, Belgiassa, Georgiassa, Kuubassa, Liettuassa, Luxemburgissa, Ranskassa, Skotlannissa, Valko-Venäjällä, Venäjällä, Virossa ja Yhdysvalloissa. Juutisen viimeisin ohjaus sai ensi-iltansa syyskuussa Sloveniassa.

Ville MJ Hyvönen on elokuvan, teatterin ja mediataiteen parissa työskentelevä audiovisuaalinen suunnittelija, tuottaja ja kuvaaja. Hyvönen on työskennellyt laajasti elokuva-alalla ja toiminut Smeds Ensemblen teosten suunnittelijana Tinja Salmi on valmistunut taiteen maisteriksi vuonna 2019 Aalto-yliopistosta esittävien taiteiden lavastuksen koulutusohjelmasta. sadsongskomplex:fi ryhmän
tuotantojen lisäksi Salmi on työskennellyt skenografina mm. Helsingin, Lappeenrannan, Riihimäen, Jyväskylän, Vaasan, Kajaanin ja Rovaniemen kaupunginteattereissa sekä Teatteri Jurkassa.

Pinja Flink (FIA) valmistui Tampereen Yliopistosta näyttelijäksi 1999. Hän on työskennellyt mm. Seinäjoen, Kuopion ja Jyväskylän kaupunginteatterissa, Kokoteatterissa, Rakastajat-teatterissa sekä tehnyt äänitöitä äänikirjojen, dubbausten ja spiikkien parissa.

Kira Riikonen valmistui tanssijaksi Laban Centestä Lontoosta (BA)Hons 2000 sekä koreografian maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 2010. Hän on työskennellyt tanssijana ja koreografina ulkomailla ja Suomessa nykytanssiryhmissä ja teattereissa: mm. Zodiak Uuden Tanssin keskus, Routa Company, Kajaanin, Lappeenrannan, Joensuun, Jyväskylän, Mikkelin, Kemin teatterit. Hän opettaa myös Iyengarjoogaa ja muita kehollisia menetelmiä.

« Ensi-iltoja