24.08.2023

Rastor-instituutti merkonomikoulutus

Esittävän taiteen merkonomikoulutus alkaa jälleen

Haluatko oppia lisää myynnistä, markkinoinnista, taloudesta ja asiakkuuksista? Suomen Teatterit ry ja Rastor-instituutti järjestävät jälleen suositun teatterialan merkonomikoulutuksen. Joulukuussa 2023 alkavan koulutuksen tavoitteena on kehittää esittävän taiteen alan ammattilaisten liiketoiminnan ja talouden ymmärrystä sekä tarjota uudenlaista näkemystä myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Alallemme räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saa näkemystä ja kokonaiskuvaa oman työn hoitamiseen. Koulutus sopii henkilölle, joka työskentelee esittävän taiteen ammattiorganisaatiossa myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena eli liiketoiminnan perustutkinto suoritetaan oman työn ohella. Koulutus on monimuotoista ja sisältää innostavia koulutuspäiviä, opiskelua verkossa sekä oppimista omissa työtehtävissä. Opintoihin kuuluvat harjoitukset liitetään omaan työhön, joten samalla kehitetään myös työnantajan toimintaa asiantuntijoiden ohjauksessa. Opiskelija pääsee myös verkostoitumaan muiden esittävän taiteen organisaatioissa työskentelevien kanssa ja vaihtamaan kokemuksia työn onnistumisista ja haasteista.

Koulutus alkaa: 12.12.2023, muut koulutuspäivämäärät ilmoitetaan myöhemmin
Koulutuksen kesto: noin 1,5–2 vuotta, koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa
Paikka: Rastor-instituutti, Tapiola, Espoo
Lisätietoja: Rastor-instituutti, Sari Partiainen, 040 588 0796, sari.partiainen@rastorinst.fi

Koulutus on maksuton, mutta mahdollisiin matkakuluihin koulutuspäivien osalta kannattaa varautua. Etäosallistuminen osaan koulutuspäivistä on mahdollista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Ilmoittautumisaikaa on 31.10.2023 asti. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Suomen Teatterit ry:n verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Koulutukset