28.10.2021

Esitystaiteen Keskus etsii tiedottajan sijaista

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan 15.11-1.12.2021 ja jatkuu maaliskuun 2022 loppuun.
Tiedottajan tehtäviin kuuluvat yleiset tiedotustyöt, internetsivujen päivittäminen, sosiaalisen median kanavien aktiivinen päivittäminen ja sisäinen tiedotus yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi tavoitteemme on laatia yhdistykselle uusi tiedotussuunnitelma ja kehittää laajemmin esitystaiteen esitystoiminnan eli Eskuksen jäsenistöä tukevan tiedotuksen suunnittelua ja toteutusta, ja tässä työssä toivomme tiedottajalta asiantuntevaa panostusta. Lisäksi sijainen osallistuu tarpeen mukaan Eskuksen toimiston päivystäviin työtehtäviin muiden työntekijöiden kanssa.
 
Hakijalla tulee olla joko tiedottajan koulutus tai riittävästi työkokemusta. Nykyesittävän taiteen vapaa kenttä on hänelle tuttu. Hänen tulee olla oma-aloitteinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä on osa-aikainen (75 %) ja palkka 2500 €/kk. Työajasta voidaan keskustella, esimerkiksi niin, että sopimuksen kestoa pidennetään ja työtunteja on vähemmän kuukaudessa.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.11.2021 mennessä osoitteeseen annamari.karjalainen@eskus.fi. Saatamme aloittaa hakijoiden haastattelun jo ennen määräajan umpeutumista.
 
Lisätietoja: toiminnanjohtaja Annamari Karjalainen, 045 8740470
 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat