18.03.2021

Esitystaiteen seuran syysresidenssi

Esitystaiteen Seuran syysresidenssi

Esitystaiteen seura järjestää avoimen haun syysresidenssiin marraskuulle 2021.

Etsimme esityksiä, aiheita, praktiikoita, prosesseja ja ehdotuksia, jotka tekijä(t) itse tuntee juuri nyt inspiroiviksi ja ajankohtaisiksi. Muoto ja tekniikka on vapaa, ehdotus voi olla mitä tahansa teoksen työpajajaksosta installaatioluonnokseen ja harjoitemaastosta esityksen tekemiseen. Hakijoiden taiteenalaa ei ole rajattu, mutta ehdotusten odotetaan sisältävän jonkin performatiivisen / esityksellisen / esitystaiteellisen aspektin. Kannustamme sekä työryhmiä että yksittäisiä taiteilijoita hakemaan. Kannustamme hakemuksia myös taiteellisen uran eri vaiheissa olevilta hakijoilta.

Residenssi on tilaresidenssi. Tarjoamme valituille taiteilijoille ilmaisen työskentelytilan (Esitystaiteen keskukselta Suvilahdesta Helsingistä (Eskus), sali 4, koko 60m2), joka on varustettu perusäänentoistolla. Hakija voi olla yksittäinen tekijä tai ryhmä. Residenssiin kuuluu Esitystaiteen seuran organisoima rento artist talk -tapahtuma (esim. projektin lähtökohtien avaaminen muille residenssitaiteilijoille) ennen residenssijakson alkua sekä vapaamuotoinen avaus (demo/avoimet harjoitukset/keskustelu/opintopiiri/muu) jakson lopussa.

Residenssiaika on kaksi tai neljä viikkoa (ma-su) välillä 1-28.11.2021. Tila on varattu residenssille arkisin klo 08.00-17.30, ja viikonloppuisin 8-22. Kerrothan hakemuksessasi haluaisitko mieluummin työskennellä arkisin tai viikonloppuna. Residenssiin valitaan 1-4 ryhmää/ehdotusta.

Haku päättyy 26.03.2021.

Lue lisää Esitystaiteen seuran verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Residenssit Avoimet haut