17.05.2021

Espoon kaupunki hakee teknikkoa Vindängensaliin

Teknikko – VINDÄNGENSALI

Vindängensali/Espoon kaupunki Tapiolassa etsii syksystä alkaen ammattitaitoista teknikkoa (valo, ääni, roudaus, rakennus…) Seure-palvelun kautta tuntisopimuksella.

Tämä työ soveltuu sinulle, joka teet keikkatöitä etkä pelkää työn monipuolisuutta; esityksiä on kauden aikana noin parikymmentä (osa arkisin klo 7-15, joskus viikonloppuisin ja harvemmin arki-iltaisin), jo nyt esim. tiedämme syyskauden esitysajat.

Salin ohjelma koostuu niin vierailevista teatteriryhmistä, konserteista, elokuvista yms. Pääset siis ns. valmiiden esitysten roudaukseen ja ajoon, joskus taas omaa luovuuttasi tarvitaan enemmän. Jotkin tapahtumamme siirtyvät salin ulkopuolelle ja tuolloin olet luonnollisesti mukana kokonaisuudessa. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa esim. salin yleisten teknisten töiden hoitoon esitysten lomassa. Etsimme siis ns. vakituista ”omaa” teknikkoa.

Työskentelet yhdessä salin tuottajan kanssa ja yhdessä vastaatte kokonaisuudesta, niin että esiintyjien kuin yleisön paras mahdollinen palvelu on tarjolla.

Jos kiinnostaa, laita viestiä mahdollisimman pian (eva.monthen@espoo.fi) niin jutellaan lisää.
ESPOON KAUPUNKI
www.esbo.fi/vindangen

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat