02.11.2022

European Theatre Lab

European Theatre Lab

Oletko vaikuttaja, aktivisti, herättäjä, osallistaja, mahdollistaja, yhteiskuntavastuun kantaja? Esittävän taiteen tekijä yhteiskunnallisena toimijana?

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan tämän hetken teatterikentän tärkeistä avauksista, ilmiöistä sekä ajankohtaista tavoista osallistaa niin tekijöitä kuin yleisöäkin aktiivisempaan rooliin yhteiskunnassa.

Päivän ohjelma 2.12.2022

Klo 9–11 Elena Rekola ja Jenni Korpela, Helsingin Ylioppilasteatterin taiteelliset johtajat puhuvat omasta työstään
Klo 11–12 Omakustanteinen lounas, esim. Kåren
Klo 12–14 Heini Vahtera: Nopean toiminnan naiset -konsepti, osallistava työpaja https://www.kulttuurivaltakunta.fi/

Kenelle: Esittävän taiteen ammattilaisille ja opiskelijoille

Ilmoittautuminen: 25.11.2022 mennessä osoitteessa link.webropol.com/s/EuropeanTheatreLab
Paikka: Teatteri Mundo sijaitsee Taiteen talossa, osoitteessa Nunnankatu 4, Turku. Teatterin löydät sisäpihan E-rakennuksen 3. kerroksesta. Paikalle ohjaavat myös opasteet.

Lisätietoa: Mervi Rankila-Källström mervi.rankila-kallstrom@turkuamk.fi

Theatre in Palm -hanke on Creative Europe platform hanke (2022–2025)
Theatre in Palm on eurooppalaisen teatterin yhteistyöalusta, jossa on mukana 12 organisaatiota 12 maasta. Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia johtaa hanketta. Kolmen vuoden hankkeessa rakennetaan kulttuurienvälisen yhteisluomisen alusta. Projektin tavoitteena on tukea nousevia taiteilijoita ja esiintyjiä ammattiuransa alussa ja rakentaa yhteistyötä. Tavoitteena on kehittää yhteistä eurooppalaista ohjelmistoa ja koulutuksia.

European Theatre Lab on toiminta, jossa tuetaan nousevia taiteilijoita. Lab tapahtuu ensimmäisen hankevuoden aikana jokaisessa osallistujamaassa ja tavoittaa vähintään 15 osallistujaa/tapahtuma. Seuraava Theatre Lab -tapahtuma on syksyllä 2023.

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset