28.01.2021

Face to Faith banneri

Face to Faith: Avoin teoshaku

Face to Faith on kansainvälinen yhteistyöhanke, joka pyrkii ymmärtämään uskon ja uskomusten merkityksiä eurooppalaisissa yhteiskunnissa. 7 hankekumppania – kansainvälisiä teattereita ja festivaaleja Tšekistä, Suomesta, Saksasta, Italiasta, Israelista, Puolasta ja Ukrainasta – tutkii uskon käsitettä konferenssien ja esittävän taiteen tuotantojen kautta.

ANTI – Contemporary Art Festival on ylpeänä mukana tässä Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelman tukemassa, 2-vuotisessa hankkeesta. Lue lisää hankkeesta alla.
Face to Faith hakee nyt taiteilijoilta teos- ja projektiehdotuksia, jotka käsittelevät uskon ja uskomusten teemoja monenlaisista näkökulmista.

Hanke tuottaa 7 uutta esittävän taiteen projektia, ja jokainen hankekumppani vastaa yhdestä tuotannosta. Sen jälkeen, kun kukin tuotanto on saanut ensi-iltansa vastaavan hankekumppanin teatterissa tai festivaalilla, hanke esittää tuotannon vähintään yhdessä toisessa Face to Faith -kaupungissa. Tuotannot saavat ensi-iltansa lokakuun 2021 ja syyskuun 2022 välillä.

Hakeminen

Face to Faith -teoshaku on englanninkielinen ja tapahtuu verkkolomakkeen kautta. Lue hakuohjeet englanninkielisestä hakuilmoituksesta hankkeen verkkosivulta.

Hakuaikaaa jatkettu 14.3.2021 (00.00 CET) saakka.

Hakemus kohdistetaan yhdelle tai useammalle hankekumppanille. Tutustu ANTI-festivaalin Face to Faith -hakuilmoitukseen täällä!

Yhdenvertaisuuden, moninaisuuden ja anti-rasismin kysymykset ovat kiinteä osa Face to Faith -hankkeen kuratointiprosessia.  Kutsummekin erityisesti taustoiltaan moninaisia ja marginalisoituja taiteilijoita jättämään hakemuksen.

FACE TO FAITH  on Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelman tukema yhteistyöhanke, joka toteutetaan syyskuun 2020 ja helmikuun 2023 välillä. Hanke pyrkii ymmärtämään uskon ja uskomusten merkityksiä eurooppalaisissa yhteiskunnissa konferenssien ja esittävän taiteen tuotantojen kautta.

Hankekumppaneina on seitsemän kansainvälistä teatteria ja festivaalia:

ANTI - Contemporary Art Festival (Suomi)
Divadlo pod Palmovkou (Tšekki)
Gesher Theatre (Israel)
Jam Factory Art Center (Ukraina)
Sommerblut Kulturfestival eV (koordinaattori, Saksa)
Teatro dei Venti (Italia)
Teatr Powszechny (Puola)

www.face-to-faith.eu

Seuraa projektia myös Facebookissa ja Instagramissa!

Lisätietoja: Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut