26.10.2022

Helmime klubi

HELMIME-klubi

HELMIME-klubi tulee taas! Ylistävää palautetta saanut HELMIME-miimiklubi palaa ohjelmistoon parin vuoden tauon jälkeen. Klubilla näet yhden illan aikana useiden kotimaisten ja kansainvälisten miimitaiteilijoiden upeita ja ilahduttavia esityksiä. Esiintyjinä on sekä aiemmista HELMIME-tapahtumista tuttuja kasvoja että uusia tuttavuuksia. Lyhyistä miiminumeroista, étudeistä, koostuvassa illassa katsoja saa sukeltaa monipuoliseen miimin maailmaan, josta ei taituruutta eikä illuusioita puutu. Tule katsomaan, kuinka tyhjä näyttämö täyttyy mitä mielikuvituksellisimmilla tapahtumilla!

Onko miimi sinulle vieras taiteenlaji? Ei hätää, nyt siihen on oiva mahdollisuus tutustua! Miimi on uutta nousukauttaan elävä sanaton taidemuoto, jossa esiintyjät luovat tarinoita ja asioita, tavaroita ja tunnelmia liikkeiden ja eleiden avulla. Illuusiot syntyvät tarkasti harjoiteltujen liikkeiden ja liikkumattomuuden kautta. Tässä sanojen ja tavaroiden täyttämässä maailmassa miimi luottaa mielikuvituksen voimaan – niin esiintyjien kuin katsojienkin. 

Tervetuloa nauttimaan viikonlopun aloituksesta HELMIME-klubille!

Nukketeatteri Sampon A-oikeuksilla varustettu kahvila aukeaa tuntia ennen miimiklubin alkua. Esityksen jälkeen taiteilijat ovat tavattavissa kahvilassa rennon keskustelun merkeissä.

AIKA

pe 18.11.2022 klo 19.00

PAIKKA

Nukketeatteri Sampo

Erottajankatu 7

Helsinki

 

LIPUT Tiketti.fi

Lipunmyynti aukeaa lokakuussa

25,00 € / 12,00 € (sis. palvelumaksu myös ovella)

 

ESIINTYJÄT 

Anetta Anisimova (Ukraina/Norja)

Valéria Daňhová (Slovakia)

Eliška Kasprzyk (Tšekki/Suomi)

Tomaš Kasprzyk (Slovakia/Suomi)

Kati Lehtola (Suomi)

 

KESTO

noin 75 min.

 

LISÄTIETOJA

helmime.fi/klubi

Sanaton esitys

Suositusikäraja 12 vuotta

 

TUOTANTO

Auraco

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset