01.12.2021

Uniarts tanssin- ja teatterinopettajien haku

Hae tanssinopettajan ja teatteriopettajan maisteriohjelmiin

Tanssinopettajan ja teatteriopettajan maisteriohjelmien valinnat uudistuvat.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssinopettajan ja teatteriopettajan maisteriohjelmiin valitaan uusia opiskelijoita keväällä 2022. Haluamme olla mukana muutoksessa kohti moninaisempaa taidepedagogiikan kenttää. Tutustu uusiin hakukriteereihin ja ennakkotehtäviin jo nyt hakuohjeistamme.

Koulutuksessa kohtaavat kriittinen ajattelu, taiteellis-pedagogiset praktiikat ja taiteen monet merkitykset. Esittävän taiteen ja sen pedagogiikan käytäntöjä pohditaan ja kehitetään avoimessa, keskustelevassa yhteisössä. Opiskelijana saat tukea taidepedagogisen näkemyksesi jäsentämiseen ja kehittämiseen, monialaiseen vuorovaikutukseen, taiteiden välisyyteen ja kokeilevaan asenteeseen.

Maisteriohjelmista valmistuneet tanssin- ja teatteriopettajat työskentelevät monipuolisesti esittävän taiteen ja sen opetuksen kentillä esim. taiteen perusopetuksessa, peruskouluissa ja lukioissa, ammatillisessa koulutuksessa sekä erilaisissa taiteellisissa, pedagogisissa ja yhteisöllisissä konteksteissa ja projekteissa.

Näin haet

Täytä lomake opintoinfo.fi:ssä ja toimita vaaditut liitteet sekä ennakkotehtävät hakuaikana. Valmistaudu ennakkotehtävien tekemiseen hyvissä ajoin. Tarkat ohjeet ja ennakkotehtävät löydät ohjelmakohtaisista hakuohjeistamme.

Katso ohjelmakohtaiset hakuohjeet:

Yleistietoa hakemisesta:

Lisätiedot ja kysymykset: teak.hakijapalvelut@uniarts.fi

Tietoa ohjelmista

Hakuaika: 5.-19.1.2022
Pääsykokeet: 9.-11.4.2022
Opinnot alkavat: elokuussa 2022
Opintojen kesto: 2 vuotta, 120 opintopistettä
Opintojen muoto: päätoimista opiskelua
Opetuskielet: suomi ja englanti

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Koulutukset Avoimet haut