15.09.2020

Haku ASLA-Fulbright Mid-Career Professional Development -ohjelmaan

Uusia tuulia uralle Yhdysvalloista?

Haku ASLA-Fulbright Mid-Career Professional Development -ohjelmaan on alkanut! Ohjelma on tarkoitettu työuransa keskivaiheessa oleville ammattilaisille, asiantuntijoille, ja kulttuurin ja taiteen toimijoille oman alan ja asiantuntemuksen kehittämiseen. Hakija saa itse suunnitella yhdysvaltalaisessa isäntäorganisaatiossa toteutettavan projektin, johon voi sisältyä ei tutkintoon tähtääviä kursseja/opintoja, vierailuja alan organisaatioihin, luentoja, jobshadowing -mahdollisuuksia yms.

Stipendi on suuruudeltaan jopa USD 15 000, ja apurahan lisäksi stipendiaatit saavat käyttöönsä Fulbright Suomi -säätiön monipuoliset tukipalvelut, kuten useita verkostoitumismahdollisuuksia, ilmaisen viisumin itselleen ja perheenjäsenille, sekä henkilökohtaista neuvontaa stipendikautta ennen, sen aikana, ja sen jälkeen. Hakijoiden tulee olla Suomen kansalaisia.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja suunnittele oma 3-12 kuukautta kestävä projektisi lukuvuodelle 2021-22! Haku päättyy 6.12.2020. www.fulbright.fi/fin-mcpd

Facebook

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Apuraha Ilmoitukset Avoimet haut