13.01.2021

Caisa open call

Caisa Open Call syksy 2021

Tule suunnittelemaan Caisan 25-vuotisjuhlan vuoden 2021 syyskauden ohjelmaa!

Haluamme tuoda taiteen ja kulttuurin keinoin esille Helsingin moninaisuutta, ajankohtaisia ja kantaaottavia ammattimaisia tuotantoja, unohtamatta yhteisöllisiä ja osallistavia teoksia. Olemme erityisen kiinnostuneita myös ideavaiheessa olevista timanttisista, rohkeista ja omaperäisistä ehdotuksista. Poikkitaiteellisuus ja monikielisyys ovat aina plussaa kuten myös erilaiset vaihtoehtoiset tuotantomallit esim. verkossa tai muuten poikkeavalla tavalla toteutettavat esitykset.

Haemme Caisan ohjelmistoon:

1) Valmiita tuotantoja (ensi-illat tai uusintaesitykset)

2) Ideavaiheessa olevia ehdotuksia

3) Yhteisöllisiä ja osallistavia kursseja lapsille ja perheille (ei aikuisille)

Hakuaika 31.1.2021 klo 16 mennessä.

Tuotanto/ideaehdotuksia voi tehdä myös vuoden 2022 kevään ohjelmistoon. Voit lähettää ideoita myös hakuaikojen ulkopuolella, ehdotuksia käsitellään tapauskohtaisesti.

Mitä tarjoamme:

Kaikki Caisan ohjelmistoon valituille tuotannoille tarjotaan käyttöön Caisan tilat, tekniikkakalusto sekä tekninen henkilökunta (ei suunnitteluun). Yhteistyön sujuvoittamiseksi, kullekin tuotannolle osoitetaan Caisan tuottaja, joka vastaa tuotannon hallinnoinnista talon osalta. Palkkioista ja muista kuluista neuvotellaan kunkin tuotannon kanssa erikseen ennen sopimuksen solmimista. Viestinnän osalta, kaikki Caisan ohjelmiston alla olevat tuotannot esitellään talon verkkosivuilla, tarkemmista toimenpiteistä neuvotellaan toimialamme viestintäpalvelun kanssa. Odotamme tuotannon yhteistyökumppanilta myöskin omaa panostusta viestintä- ja markkinointiin.

Lue lisää Caisan verkkosivuilta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut