10.03.2022

Haku Esitystaiteen seuran syysresidenssiin

 
Esitystaiteen seura järjestää avoimen haun syysresidenssiin marraskuulle 2022.
 
Etsimme esityksiä, aiheita, praktiikoita, prosesseja ja ehdotuksia, jotka tekijä(t) itse tuntee juuri nyt inspiroiviksi ja ajankohtaisiksi. Muoto ja tekniikka on vapaa, ehdotus voi olla mitä tahansa teoksen työpajajaksosta installaatioluonnokseen ja harjoitemaastosta esityksen tekemiseen. Hakijoiden  taiteenalaa ei ole rajattu, mutta ehdotusten odotetaan sisältävän jonkin performatiivisen / esityksellisen / esitystaiteellisen aspektin. Kannustamme sekä työryhmiä että yksittäisiä taiteilijoita hakemaan.
 
Residenssi on tilaresidenssi. Tarjoamme valituille taiteilijoille ilmaisen työskentelytilan Esitystaiteen  keskukselta Suvilahdesta Helsingistä 31.10.-25.11.2022 maanantaista perjantaihin kello 8-16.30.
 
Tila on varustettu perusäänentoistolla. Hakija voi olla yksittäinen tekijä tai ryhmä. Residenssiin kuuluu Esitystaiteen seuran organisoima rento artist talk -tapahtuma (esim. projektin lähtökohtien avaaminen muille residenssitaiteilijoille) ennen residenssijakson alkua sekä vapaamuotoinen avaus (demo/avoimet harjoitukset/keskustelu/opintopiiri/muu) jakson lopussa.
 
Residenssiin valitaan 1-4 ryhmää/ehdotusta. Residenssiä haetaan täyttämällä nettisivulta löytyvä lomake (www.esitys.fi) viimeistään sunnuntaina 27.3.2022.
 
Voit hakea residenssiä, vaikka et olisi Esitystaiteen seuran jäsen. 
 
Lisätiedot: 
 
Veera Lamberg, tuottaja // Producer
Esitystaiteen seura // Live Art Society
+358 44 725 77 00
info (a) esitys.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Avoimet haut