28.04.2022

Helsingin kaupunki hakee näyttämömestaria Malmitalolle

Haemme näyttämömestaria vakinaiseen työsuhteeseen Malmitalolle. Aloitus tehtävässä on 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Näyttämömestarina vastaat Malmitalon ohjelmiston esitysteknisestä toteuttamisesta sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta osana työryhmää. Osallistut esitysten ennakkosuunnitteluun, rakentamiseen, ripustamiseen, purkuun, vaihtoihin ja esitysten aikaisiin näyttämötehtäviin. Tehtävään kuuluu kaluston ja laitteiston ylläpitoa, varastointia ja huoltoa sekä esitystilojen siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa. Näyttämömestarina osallistut näyttämötekniikan hankintaprosessiin. Erityisvastuualueeseesi kuuluu projisointi- ja videotekniikka. Tehtäviisi voi kuulua myös ääni- ja valaistustekniikan tehtäviä sekä digitaalisen elokuvan kokoamis- ja näyttöprosessiin kuuluvia työtehtäviä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

EDELLYTÄMME:

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään yli viiden vuoden vaativa työkokemus alalta sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Lisäksi edellytämme sinulta laajaa työkokemusta moniammatillisesta näyttämötyöstä. Edellytämme sinulta myös näyttämötekniikan syvällistä osaamista, ripustuskokemusta ja valaistus- ja äänitekniikan perusteiden hallintaa. Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on myös työ- ja asiakasturvallisuuden hallinta. Olet organisointikykyinen, ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot.

LUEMME EDUKSI:

Eduksesi luetaan GrandMa2- ja Digico-laitteistojen sekä Vectorworks-ohjelmiston hallinta. Muu kielitaito on myös sinulle eduksi.

TARJOAMME:

Mielenkiintoisen työn ja Suomen suurimman työnantajan kattavat työsuhde-edut.

Hae tehtävää 17.5. klo 16 mennessä helsinkirekry.fi-sivuston kautta!

Haku päättyy 17.05.2022 klo 16:00

Palkka 2424 e/kk + mahd. lisät

Palvelussuhde 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan

Työpaikan osoite Ala-Malmin tori 1
00700

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Antti Manninen p. 09 310 80821, antti.manninen@hel.fi

Lisätietoa
www.malmitalo.fi

Hakuilmoitus Helsinkirekry.fi -sivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat