03.09.2020

Pride2020

Helsinki Pride viikko 7.-13.9.2020

Helsinki Pride Kulkue ja Puistojuhla järjestetään tänä vuonna yhdistetysti netti- ja ulkoilmatapahtumana, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan turvallisesti ja saavutettavasti.

 

Kaupungilla ja netissä

 
Helsinki Pride -viikon aikana järjestetään monipuolisesti ohjelmaa keskustelutuokioista erilaisiin juhlallisuuksiin, ja tapahtumia riittää jokaiselle päivälle. Pride-lauantaina marssimme pienissä ryhmissä ja valtaamme Helsingin yhdessä – netissä ja kaupungin kaduilla! Pride Housena toimii Kansallismuseo, josta löytyy myös Pride Info & Shop. Toinen Pride Info & Shop on Torikortteleiden Zalando Hubissa Senaatintorin kupeessa. Nuorten Pride -viikko järjestetään nyt yhdeksättä kertaa, ja monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla eri puolilla kaupunkia.
 
Louna-Tuuli Luukan Minun näköiseni dinosaurus – Koko perheen teatteriesitys sukupuolen moninaisuudesta nähdään Kansallismuseon Ateljee-tilassa 10.9. klo 11.30 & 18.30, esteetön pääsy Paikkavaraukset osoitteesta ​liskoliitto@gmail.com​
 
 

Katso Pride-striimiä

 
Helsinki Pride -viikon tapahtumia striimataan joko Pride-striimissä tai ohjelmajärjestäjien kanavilla. Tarkemmat tiedot löytyvät aina ohjelmasta. Lauantaina lähetämme livestriimiä kaupungin kaduilta, puistoista ja Helsinki Pride 2020 -konsertista. Myös Yle lähettää konsertin Yle Teema- ja Yle Areena -kanavilla lauantaina 12. syyskuuta.
 

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Ilmoitukset Events