28.10.2020

Huone Bokvillanissa, Helsingin Arabianrannassa

Mitä tekisit huoneella Bokvillanissa? Työhuone? Galleria? Paja? Toimisto? Oma tila?

Etsimme vuosittain vaihtuvaa talon taiteilijaa/tutkijaa/työryhmää/ tekijää. Huoneen vuokraa ei makseta euroissa vaan toiminnan muodossa (esim. työpaja, näyttely, kurssi, luento, tapahtuma…). Millaista yhteisöllinen toiminta voisi olla korona-aikana?

Huoneessa on noin 15 neliötä + nettiyhteys. Huom! huone ei ole käytettävissä silloin, kun talossa on isompia juhlatilaisuuksia (yleensä pe ja la illat, juhlijoilla ei ole pääsyä huoneeseen) eikä se sovellu sotkuiseen toimintaan (esim. taidemaalarille).

Huoneen haku vuodelle 2020 käynnistyy nyt ja päättyy 10.11.2020 Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja englanninkielinen tiivistelmä (yksi valitsijaraatimme jäsenistä ei puhu suomea) osoitteeseen toimisto (a) arabianasukastalot.fi

Mikä Arabian asukastalot?

Arabian asukastalot ry on kesällä 2012 perustettu yhdistys, jonka sääntöihin kirjattu tarkoitus on edistää ja kehittää alueen asukkaiden yhteistyötä, aktivoida asukastoimintaa ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä. Arabian asukastalot järjestää toimintaa Kääntöpaikalla (Intinakatu 1)ja Bokvillanissa (Hämeentie 125) sekä pyörittää Kaffila Bokvillania.

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut