19.04.2022

Ilmaisukoulu Tuike hakee teatteriopettajia vakituisiin kuukausipalkkaisiin toimiin

Kelpoisuusvaatimukset:

  • Teatteri-ilmaisun ohjaaja tai teatteritaiteen maisteri
  • Kokemus teatterialan opetustyöstä
  • Kokemus teatterialan taiteellisesta työstä
  • Kokemus eri-ikäisten oppilaiden kanssa työskentelystä

Eduksi katsotaan:

  • Taiteen perusopetuksen tuntemus
  • Kokemusta itsenäisestä työskentelystä
  • Kokemusta opetuksen koordinoinnista ja suunnittelusta

TEATTERIOPETTAJAN TEHTÄVÄT

Ilmaisukoulu Tuike hakee osa-aikaisia kuukausipalkkaisia teatteriopettajia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 9.8.2022 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Haemme 3-5 opettajaa ja opetuspäiviä tulee olemaan 2-4 kpl/viikossa, riippuen lopullisesta opettajistosta. Teatteriopettajan tehtäviin kuuluu teatteriopetuksen lisäksi opettajakokouksiin ja koulutuksiin osallistuminen, teatteritaiteen oppilaiden arviointi, produktioryhmien esitysten suunnittelu ja toteutus, leiriohjaukset (5 kpl / lukuvuosi) ja muuta työtä sovitusti, esimerkiksi opetusryhmien markkinointia tai järjestelytehtäviä. Ilmaisukoulun opettajat osallistuvat tiiviisti myös teatteritaiteen opetuksen ja käytäntöjen kehittämiseen sekä opetussuunnitelmatyöhön rehtorin johdolla.

KEITÄ ME OLEMME JA MITÄ TARJOAMME

Ilmaisukoulu Tuike on perustettu vuonna 2008 ja se on siirtynyt taiteen perusopetuksen piiriin vuonna 2018. Lukuvuonna 2021-2022 Ilmaisukoulu Tuike on tarjonnut opetusta lähes 300 oppilaalle yhteensä 25 opetusryhmän voimin, alkaen 5-vuotiaiden alkeisryhmistä aina aikuisharrastajiin asti.

Ilmaisukoulu Tuike painottaa opetuksessaan visuaalista ja fyysistä teatteri-ilmaisua perinteisen teatterin ohella. Olemme kasvava ja kehittyvä taidealan toimija ja rohkeasti kokeileva yhteisö. Pääset mukaan kehittämään Ilmaisukoulun toimintaa sekä osaksi tiiviistä, lämmintä ja rentoa työyhteisöä. Tulevan lukuvuoden yhtenä kehityskohteena on oman työehtosopimuksen reunaehtojen laatiminen ja Ilmaisukoulun opettajana pääset osaksi tätä tärkeää kehitystyötä. Työhön perehdytetään elokuussa sovittuina ajankohtina.

PALKKAUS

Vuosipalkka on 100% työsuhteella 31250 euroa (sisältää lomarahan).
Lopullinen palkka riippuu sovitusta työajasta. Opetustyön määrästä riippuen työaika on laskettu olevan 40-80% kokonaistyöajasta. Lopullinen prosentti riippuu sovittujen ja toteutuneiden opetusryhmien määrästä.

HAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja mahdollisten suositusten ja työnäytteiden kanssa osoitteeseen nina.rinkinen@teatterituike.fi 4.5. mennessä. Paikat täytetään kuitenkin mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse nykyiseltä rehtorilta Riikka Hervalta riikka.herva@teatterituike.fi tai 0442450378

www.ilmaisukoulutuike.fi

Kutsumme hakemusten perusteella työhön parhaiten soveltuvat hakijat haastatteluun toukokuun aikana. Päätös palkkauksesta pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä. Haastattelun yhteydessä hakijalta pyydetään opetusnäyte.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat