19.04.2022

Ilmaisukoulu Tuike hakee vakituista rehtoria kuukausipalkkaiseen toimeen

Kelpoisuusvaatimukset:

  • Teatteritaiteen maisteri tai soveltuva ylemmän asteen koulutus
  • Kokemus teatterialan opetustyöstä
  • Kokouskäytäntöjen hallinta
  • Toimisto-ohjelmien hallinta: mm. Word ja Excel

Eduksi katsotaan:

  • Taiteen perusopetuksen järjestelmän ja opetussuunnitelman tuntemus
  • Kokemusta itsenäisestä työskentelystä
  • Kokemusta opetuksen koordinoinnista ja suunnittelusta
  • Kokemusta hallinnollisista töistä

REHTORIN TEHTÄVÄT

Rehtori toimii Ilmaisukoulu Tuikkeen opettajien lähiesihenkilönä. Hän toimii opettajien pedagogisena tukena opetuksessa, antaa tukea taiteellisessa työssä (oppilasnäytökset) sekä on vastuussa lukuvuoden suunnittelusta, opetussuunnitelman kehittämistyöstä, taiteen perusopetuksen kehittämisestä sekä opettajien koulutuksista. Rehtori vastaa Ilmaisukoulun joulu- ja kevätjuhlien sekä kesäleirien koordinoinnista yhteistyössä opettajien ja teatterinjohtajan kanssa. Rehtori toimii oppilaiden ja oppilaiden huoltajien yhteyshenkilönä sekä hallinnoi oppilasrekisteriä sekä ilmoittautumisia yhteistyössä tuottajan ja teatterinjohtajan kanssa. Rehtorin työtehtäviin lukuvuoden 2022-2023 aikana kuuluu myös Ilmaisukoulun työehtosopimuksen kehitystyö yhteistyössä teatterinjohtajan, yhdistyksen hallituksen ja opettajiston kanssa.

Lisäksi rehtorin odotetaan osallistuvan Ilmaisukoulu Tuikkeen opetustyöhön, ottamalla vastuulleen 1-3 opetusryhmää / viikko. Rehtori toimii halutessaan myös opettajana Ilmaisukoulun leireillä ja sijaistaa Ilmaisukoulun opettajia tarvittaessa.

Työ on toistaiseksi voimassaoleva. Kokonaistyöaika on riippuvainen opetusryhmien ja leiriopetusten lukumäärästä.

Rehtori toimii Teatteriyhdistys Tuike ry:n teatterinjohtajan suorassa alaisuudessa ja vastaa työstään hänelle ja yhdistyksen hallitukselle. Työn ensisijainen suorituspaikka on Teatteri Tuike, Viertolantie 2. Rehtori saa käyttöönsä työpuhelimen ja tietokoneen. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan.

KEITÄ ME OLEMME JA MITÄ TARJOAMME

Teatteri Tuike on pieni ammattiteatteri Tapanilassa, joka oman esitystoimintansa lisäksi ylläpitää harrastajille erikseen suunnattua Ilmaisukoulu Tuiketta. Ilmaisukoulu Tuike on perustettu vuonna 2008 ja se on siirtynyt taiteen perusopetuksen piiriin vuonna 2018. Lukuvuonna 2021-2022 Ilmaisukoulu Tuike on tarjonnut opetusta lähes 300 oppilaalle yhteensä 25 opetusryhmän voimin, alkaen 5-vuotiaiden alkeisryhmistä aina aikuisharrastajiin asti.

Ilmaisukoulu Tuike painottaa opetuksessaan visuaalista ja fyysistä teatteri-ilmaisua perinteisen teatterin ohella. Olemme kasvava ja kehittyvä taidealan toimija ja rohkeasti kokeileva yhteisö. Pääset mukaan kehittämään Ilmaisukoulun toimintaa sekä osaksi tiiviistä, lämmintä ja rentoa työyhteisöä. Rehtorilla on mahdollisuus kehittää omaa toimenkuvaansa työsuhteen aikana. Työhön perehdytetään toukokuun lopulla / kesäkuun alussa sekä elokuussa sovittuina ajankohtina.

PALKKAUS

Vuosipalkka on 100% työsuhteella 37 500€ / vuosi (sisältää lomarahan).
Lopullinen palkka riippuu sovitusta työajasta. Vaatimuksena on kuitenkin vähintään 40%:n työaika hallinnollisissa tehtävissä. Tämän päälle lasketaan opetustyö. Opetustyön määrästä riippuen työaika on laskettu olevan noin 80%:a kokonaistyöajasta.

HAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja mahdollisten suositusten kanssa osoitteeseen nina.rinkinen@teatterituike.fi 29.4. mennessä. Paikka täytetään kuitenkin mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse teatterinjohtaja Nina Rinkiseltä: nina.rinkinen@teatterituike.fi  tai 0407515990 (arkisin klo 12-18 välillä).

www.ilmaisukoulutuike.fi

Kutsumme hakemusten perusteella työhön parhaiten soveltuvat hakijat haastatteluun toukokuun aikana. Päätös palkkauksesta pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä. Haastattelun yhteydessä hakijalta pyydetään opetusnäyte

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat