19.04.2023

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä hakee esitys- ja teatteritekniikka-alan taitovalmentajaa

Haemme joukkoomme esitys- ja teatteritekniikka-alan osa-aikaista (50%) taitovalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen 7.8.2023 alkaen.

Eiköhän tehdä yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä?

Osaaminen on supervoimasi, jolla voit muuttaa koko alaa. Me etsimme kenties juuri sinua esitys- ja teatteritekniikan ohjaustehtäviin ammattiopistoomme.

Olet lavasterakennuksen osaaja, jolla on tuntemusta ja kokemusta teatterialasta. Osaat ratkaista ongelmia ja toimit työssäsi kekseliäästi ja luovasti.

Alan asiantuntijuuden ja vankan työkokemuksen lisäksi etsimme ihmistä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, näkee ympärillään uhkien sijaan mahdollisuuksia ja uskaltaa tavoitella suuria ja innostua pienistä. Ennen kaikkea odotamme, että haluat aidosti jakaa omaa osaamistasi muillekin. Toivomme, että myös sinulle itsellesi on tärkeää kehittää omaa työskentelyäsi ja osaamistasi koko työurasi ajan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa ja/tai osaamista rakennus- tai puualalta sekä työkokemusta lavasterakentamisesta. Sinulla tulee olla hyvät kommunikointitaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.

Arvostamme mikäli sinulta löytyy lavastamon koneiden ja laitteiden tuntemusta, pintakäsittelyosaamista tai kokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta.

Taitovalmentajan tehtävässä ohjaat tulevia alan ammattilaisia kohti työelämää ja jatko-opintoja Riihimäen Nuorisoteatterissa. Riihimäen Nuorisoteatteri on Suomen suurin laajaa teatteritaiteen perusopetusta antava teatteri ja tarjoaa opettamiselle ainutlaatuisen ympäristön. Samiedun esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon koulutus integroituu Nuorisoteatterin ohjelmistoon, ja ohjaat opiskelijoiden toimintaa yhdessä toisen taitovalmentajan, opettajien ja teatterin henkilökunnan kanssa. Taitovalmentajana tuet ja ohjaat opiskelijoiden käytännön työtaitojen kehittymistä erityisesti lavasterakentamiseen liittyen.

Meillä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan sekä kehittämään koulutusta aina vaan paremmin tulevaisuuden työelämän sekä tietenkin opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi.

Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja työ on tällä hetkellä toteutettu kahden viikon tai viikon jaksoissa.

Vähän meistäkin:
Olemme asiallemme omistautunut ja tulevaisuuteen katsova koulutuksen järjestäjä. Toimimme Saimaan saaristokaupunki Savonlinnasta käsin, mutta haluamme jakaa osaamistamme aikaan ja paikkaan katsomatta muuallakin Suomessa.

Tarjoamme sinulle:
- vakaan, vaan ei jämähtäneen työnantajan
- tueksesi kannustavan tiimin ja sitoutuneen tiimipäällikön
- työhyvinvointiasi tukevia etuja, mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, Smartum-edun sekä mahdollisuuden polkupyöräetuun

Hakuaika päättyy 7.5.2023 klo 23:59


Haluatko kuulla lisää? Me haluamme kuulla sinusta.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:
Mia Mäntysaari
Tiimipäällikkö
Puh. 044 550 6579
mia.mantysaari@samiedu.fi

Voit lukea lisää meistä ja tulevista työkavereistasi myös urasivullamme www.samiedu.fi/toihin

Tehtävässä sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Mikäli tulet valituksi tehtävään, sinun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastasi sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pyydämme sinua esittämään opinto- ja työtodistukset haastatteluun tullessasi.

Lähesty meitä hakemuksella Kuntarekryssä ja löydä uusi tulevaisuus!

https://www.samiedu.fi/