09.02.2022

Joensuun kaupunginteatteri hakee määräaikaista ompelijaa

Vahvistamme puvuston resursseja Joensuun kaupunginteatterissa syksyllä 2022 toteutettavan suurtuotannon osalta.

Pääasiallinen työtehtävä on näyttämöpukujen valmistaminen. Työtehtäviin voi myös kuulua muita puvuston rutiinitehtäviä, kuten pukuhuoltoa.

Työ teatterin puvustossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Puvuston päivittäiseen toimintaan kuuluu pukuhuoltoa ja näytöksissä pukemista sekä uusien pukujen valmistusta. Jokainen valmistettu teatteripuku on erilainen, joten kohtaat joka päivä uusia ja uudenlaisia haasteita sekä mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoa. Puvustossa pääset osaksi tiivistä tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi muun muassa puvustonhoitaja ja apulaispuvustonhoitaja.

Edellytämme:

  • Vaatetusalan koulutusta ja/tai muutoin hankittua ammattitaitoa
  • Työkokemusta ompelijan tehtävistä
  • Vahvaa ompelutaitoa sekä kokemusta eri materiaaleista ja tekniikoista
  • Hyvää paineensietokykyä sekä vahvoja vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
  • Itsenäistä otetta, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä sitoutumista vaativaan ja luovaan työskentelyyn taidelaitoksessa

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.4.-31.5.2022 ja 1.8.-30.9.2022. Mainitusta ajanjaksosta, viikoittaisista ja päivittäisistä työtuntimääristä sekä työskentelyajoista voidaan sopia joustavasti hakijan kanssa.

Hae työpaikkaa

Haku on voimassa 28.2.2022 saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja mahdollinen portfolio osoitteeseen marko.polonen@joensuunteatteri.fi. Merkitse viestikenttään ”Ompelija”. Tiedusteluihin vastaa käyttöpäällikkö Marko Pölönen.

Lue lisää teatteristamme: www.joensuunteatteri.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat