27.04.2021

Jyväskylän kaupunginteatteri etsii tuotanto- ja viestintävastaavaa

Jyväskylän kaupunginteatteri etsii tuotanto- ja viestintävastaavaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Toimit teatterin tuotanto- ja viestintäprosessien ytimessä aktiivisesti suunnitellen, toteuttaen ja toimintaamme kehittäen. Omien tuotantojen lisäksi vastaat yhteistyöesitysten ja vierailujen koordinoinnista, sopimuksista ja yhteydenpidosta. Toimit teatterinjohtajan alaisuudessa osana teatterin tuotantotiimiä.

Markkinointi- ja viestintätiimissä vastaat teatterin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Osallistut myös markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Olet omimmillasi niin isojen tuotannollisten ja viestinnällisten kokonaisuuksien kuin teatterin pienten käytännön asioiden hoitamisessa.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamista työotetta, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Teatterialan tuntemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista ja viikonlopputyötä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävä alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haku päättyy 7.5. klo 12.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

Teatterinjohtaja Marietta Kunnas, p. 050 311 8705,
lisätiedot puhelimitse
to 29.4. klo 9-10.30
ma 3.5. klo 9-10.30
ti 4.5. klo 16-17.30.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekry.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat