29.09.2021

Kajaanin kaupunginteatteri hakee kuorma-autonkuljettaja - esitysteknikkoa

Kuorma-autonkuljettaja - esitysteknikon tehtäviin kuuluu huolehtia asianmukaisesta kuorman lastauksesta ja kuorman purkamisesta kiertueilla. Henkilö myös huolehtii että teatterin autot ovat asianmukaisessa kunnossa, mm. katsastukset ja määräaikaishuollot. Tehtäviin kuuluvat myös muut harjoitus- ja esitystoimintaan kuuluvat esitysteknikon tehtävät. Kuorma-autonkuljettaja - esitysteknikko työskentelee näyttämömestarin johdolla tai ohjeiden mukaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ilta- ja viikonlopputöitä pois lukien sunnuntait. Teatterissa työskennellään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavan ajokortin sekä riittävät ammattipätevyydet.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 14.10.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn, työavain: 385283.

Lisätietoja antaa:
käyttöpäällikkö Matti Jääskeläinen, p. 044 710 0222

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palvelusuhteen tyyppi: Määräaikainen
Palkka: TeaTes
Työn luonne: Kokoaikatyö

Työnantajakuvaus:

Kajaanin kaupunginteatteri — alueteatteri on Kainuun ainoa vakituista esitystoimintaa harjoittava ammattiteatteri. Se tarjoaa teatterielämyksiä kajaanilaisille ja entisen Oulun läänin asukkaille. Kajaanin kaupunginteatteri luetaan maamme kiinnostavimpiin teattereihin. Teatteri tekee taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojaa puhuttelevia esityksiä. Valtakunnallisessa luokituksessa Kajaanin teatteri kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää.

Teatterissa valmistuu vuosittain keskimäärin viisi ensi-iltaa, joista vähintään kaksi on alueteatteriohjelmistoa. Esityskertoja on vuosittain noin 250, niistä noin kolmasosa on kiertue-esityksiä. Katsojia teatterilla on vuosittain noin 25 000.

www.kajaaninteatteri.fi

Kuntarekry.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat