22.05.2023

Kanneltalo. Kuva Maarit Hohteri.

Kanneltalon tuotantohaku vuodelle 2024

Kanneltalon vuoden 2024 ohjelmistoon haetaan teatterialan kantaesityksiä, myös muut esittävän taiteenlajit huomioidaan. Kanneltalo on ohjelmistoon valittujen teosten osatuottaja, tuotannoilla täytyy olla omarahoitus taiteelliseen työskentelyyn.

Tuotantohakuun voi osallistua sekä lapsille ja nuorille että aikuisille suunnatuilla kantaesityksillä. Tuotantoehdotus voi sisältää myös yleisötyöllisen ja yhteisötaiteellisen tulokulman.

Yhteistyömalli/Yhteistuotantomalli 

Kanneltalo tarjoaa esitystilan ja teatterisalin teatteritekniikan sekä teknisen henkilökunnan työpanoksen pystytysharjoitusten ja esitysten aikana Kanneltalossa. 

Kanneltalo korvaa esityspalkkiot (enintään 6 hlö) ja osallistuu markkinointiviestintään. Tuotantokohtaisesti voidaan neuvotella myös lipputulojen jakamisesta.

Ohjelmistoon valituilla kantaesityksillä on mahdollisuus saada Kanneltalolta residenssitilaa ohjelmakauden ulkopuolella. 

Hakemukset

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen henrietta.ikonen@hel.fi 31.5.2023 mennessä.  Otsikoi hakemus seuraavasti: Tuotantohaku 2024 sekä teoksen nimi. Lähetäthän hakemustekstin liitetiedostona, ei sähköpostin viestikenttään kirjoitettuna.

Liitä hakemukseesi lyhyt työsuunnitelma, aikataulutoive ja tieto tuotannolle myönnetystä sekä haussa olevasta rahoituksesta. Kaikissa liitteissä tulee olla teoksen nimi tai työnimi.

 

Tiedustelut ja lisätietoja:

numerosta 09-31092072

19.5. klo 11–14 välisenä aikana

22.5. klo 15–17 välisenä aikana

 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut