Blaue Frau Teraz Poliz

Tuottajan näkemyksiä kansainvälisyydestä:
"Kansainvälisyys on pitkäjänteistä, tavoitteellista ja tarkkaan suunniteltua yhteistyötä."
”Kansainvälisyys on etunojaista puurtamista, paljolti futuurissa tapahtuvaa mielikuvamatkailua."
"Kansainvälisyys on erilaisissa toimintaympäristöissä ja kulttuureissa elävien ihmisten kanssa elämistä."
"Kansainvälisyys on omien työtapojen ja rutiinien uudelleen arviointia, jatkuvaa oppimista.”

 

Neuvonta

Neuvontapiste ja -palvelu teatteritaiteilijoille ja muille teatterintekijöille; tapauskohtaisesti myös teatteriryhmille. Neuvonnan aiheina esimerkiksi työskentely ulkomailla, oman esityksen vieminen ulkomaille ja niihin liittyvät tuotantotyökalut (budjetit, tekijänoikeudet, henkilökohtaiset apurahat, ryhmien avustukset, sopimukset, jne).

Soitelkaa, niin katsotaan riittääkö jo puhelu vai valitaanko muu väline tai tapa: 
050 359 0861 / Jukka Hyde Hytti.
 

Mentorointi

Mentorointimahdollisuus tuottajille, festivaalijohtajille, managereille, agenteille. Mentorointi on kahden teatterialan ammattilaisen välistä vuorovaikutusta, joka toteutetaan mentoroitavan eli aktorin tarpeiden mukaan (sovitaan yhteinen päämäärä, mitä kohti lähdetään, väh. 1+1 kohtaamista, à 2 h). Kohteina kansainväliset hankkeet (teatterialan katselmukset, tms.), esitysvienti, kiertueet, yhteistuotannot, sopimukset ja vientihankkeiden budjetoinnit.

Sovitaan milloin ja missä: jukka.hyde.hytti (a) tinfo.fi
 

Kehittämistyö

Kansainvälistyville teattereille ja taiteilijayhteisöille (yhteistuotannot, säännöllinen esitysvienti, yms.). Mukana teatterin taiteellinen johto ja tuotanto/hallinto sekä tilanteen mukaan myös esim. hallituksen puheenjohtaja. Työpajatyyppisesti tehdään oma kansainvälisen liikkuvuuden kehittämissuunnitelma käytännön työkaluineen (mm. räätälöidyt budjetti- ja sopimuspohjat, kiertue- tai vierailuesitystiedot).

Merkitään kalentereihin muutama (esim. 1 tutustuminen, nykytilakatsaus + 2-3 työpajasessiota) tapaaminen – tulen mielelläni luoksenne tutustumaan teihin ja työympäristöönne:
jukka.hyde.hytti (a) tinfo.fi, p. 050 359 0861.
 
Tutustu myös TINFOn tuottamaan Kansainvälisen liikkuvuuden työkalupakkiin.
 

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Hankkeet