04.05.2022

Kansallisteatteri hakee sekä valo- ja videomestaria että äänimestaria

Kansallisteatteri hakee sekä valaistus- ja videomestaria että äänimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 4.8.2022 – 27.5.2023.

Valaistus- ja videomestari

Valaistus- ja videomestarina vastaat valon ja/tai videon teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta tuotannoissa. Tehtäviäsi on mm. valojen ja videoiden ohjelmointi ja ajaminen harjoituksissa ja esityksissä, sekä valon ja videon esitysteknisten laitteiden ja järjestelmien ylläpito.

Toimit päivittäisen työn työnjohtajana valo- ja videoteknikoille ja -operaattoreille. Ylläpidät ja kehität teatterin valo- ja mediateknistä järjestelmää. Työskentelet osana Kansallisteatterin esitysteknistä tuotantotiimiä.

Toimit valon / videon teosvastaavana sinulle osoitetuissa tuotannoissa. Tehtäväsi on tällöin avustaa valo / videosuunnittelijaa ja vastata ko. teoksen teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta suunnitellun kaltaisena koko teoksen elinkaaren ajan edustamasi osa-alueen osalta. Vastaat näyttämöteknisen työajan aikataulutuksesta ja muusta yhteistyöstä ja -toiminnasta muiden osastojen kanssa edustamasi osa-alueen näkökulmasta.

Edellytämme sinulta Grand MA2 / 3 -valopöytien hyvää hallintaa sekä Hippotizer V4 -ohjelman tuntemusta. Muu monipuolinen laitteisto- ja järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkemusta alalta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkieli on suomi, mutta auttava englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoidon kannalta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 4.8.2022–27.5.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 09.00-11.00 vastaava valaistusmestari Ville Virtanen / 010 7331352. Hakemukset pyydetään toimittamaan maanantaihin 16.5.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen kalle.ropponen@kansallisteatteri.fi , tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, Valo-, ääni- ja video-osaston päällikkö Kalle Ropponen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Äänimestari

Äänimestarina vastaat äänen teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta tuotannoissa. Tehtäviäsi on äänitehosteiden ohjelmointi ja ajaminen, äänen miksaus harjoituksissa ja esityksissä ja ääniteknisten laitteiden ja järjestelmien ylläpito.

Toimit päivittäisen työn työnjohtajana ääniteknikoille ja -operaattoreille. Ylläpidät ja kehität teatterin ääniteknistä järjestelmää. Työskentelet osana Kansallisteatterin esitysteknistä tuotantotiimiä.

Toimit äänen teosvastaavana sinulle osoitetuissa tuotannoissa. Tehtäväsi on tällöin avustaa äänisuunnittelijaa ja vastata ko. teoksen ääniteknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta suunnitellun kaltaisena koko teoksen elinkaaren ajan. Vastaat näyttämöteknisen työajan aikataulutuksesta ja muusta yhteistyöstä ja -toiminnasta muiden osastojen kanssa ääniteknisen työn näkökulmasta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkemusta alalta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 4.8.2022–27.5.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 09.00-11.00 vastaava äänimestari Veli-Pekka Lahtela / 050 315 3798. Hakemukset pyydetään toimittamaan maanantaihin 16.5.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen kalle.ropponen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, Valo-, ääni- ja video-osaston päällikkö Kalle Ropponen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ilmoitus Kansallisteatterin verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat