21.04.2021

Karanteeniteatterin muksufestarit

Karanteeniteatterin Muksufestarit

Karanteeniteatteri haluaa muistaa 1-vuotisjuhlissaan myös niitä kaikista tärkeimpiä eli lapsia! Luvassa kolme ihanaa tallennetta, jotka ovat vuokrattavissa viikon ajan juuri silloin kuin lapsille parhaiten sopii. Tallenteen voi vuokrata yksittäin tai voit myös nauttia kaikki kolme hankkimalla festaripassin.

Tuija Nuojua: Maatilan elämää

Martan maatilalla elää useita ihan tavallisia eläimiä, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. On kissaa, lehmää, hevosta, pässiä, kanaa ja monia muita. Kun Martta kuulee "vuoden maatila"- tittelistä, päättää hän yrittää saada palkinnon itselleen. Toimintaa tehostetaan uudella eläimellä. Mutta mikä se on ja miten se siellä pärjää?

Tämä musiikilla höystetty maatilan minitietopakkaus kertoo, mistä kananmunat ja maito ruokapöytään tulevat, sekä avaa maalaiselämän haasteita perinteiden ja uusien tuulahdusten kohdatessa.

Kesto n. 30 minuuttia. Soveltuu koko perheelle.

Käsikirjoitus ja lavalla: Tuija Nuojua
Ohjaus: Mika Nuojua
Lavastus: Sanna Siira

Pirkko Uitto: Kuka lohduttaisi Nyytiä

Tove Janssonin iätön ja rakastettu kertomus herää eloon valloittavalla tavalla kun Pirkko Uitto tuo tarinan näyttämölle puheen, laulun ja Janssonin alkuperäisistä piirroksista projisoitujen kuvien kautta.

Pienen ja aran Nyyti -peikon seikkailu kertoo ujoudesta, yksinäisyydestä ja pelon voittamisesta - siitä kuinka rohkeuden voi löytää ja pelon selättää. Tarinan lämpö ja lohdullinen sanoma sykähdyttää katsojaa iästä riippumatta!

Esitys on läpisävelletty lauluiksi alkuperäisen kuvituksen inspiroimana ja eri tyylilajeilla innostavasti leikitellen. Esityksen lämmin ja taianomainen tunnelma elää kiehtovasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Ikäsuositus 3-103 v.  Esityksen kesto n. 45 min.

Suomentaja Kirsi Kunnas on tämän Kuka lohduttaisi Nyytiä -esityksen suojelija.

Esityksen oikeuksia valvoo Moomin Characters

Maltti ja Valtti-show!

Maltti ja Valtti ovat hurjassa vauhdissa. Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleri duo ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Maltin ja Valtion iloisuus tarttuu. Tärkeät liikenneasiat tulevat tutuiksi ihan vaivihkaa. Terveelliset elämäntavatkaan eivät jää vieraiksi. Kiperät tilanteet selvitetään, vaikka toisinaan eteenpäin mennään melkein rimaa hipoen. Lasten neuvot ovat veijareille apu vailla vertaa! Näiden virkaintoisten toverusten edesottamuksista ja musiikista ei vauhtia eikä vaarattomia tilanteita puutu.

Kesto n. 40 min.

Ikäsuositus: 3-99 vuotta.

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta.

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi seuraamaan tallennetta. Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Esitykset aktivoituvat 26.4. klo 09:00 ja tallenteet ovat katsottavissa 3.5. klo 23:59 asti.

Lipunmyynti päättyy 3.5. klo 21:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Festivaalipassilla voit katsoa kaikki muksufestarin tallenteet.

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat