03.11.2021

Ryysyrannan Jooseppi. Kuva: Tiina Wallin.

Kesäaika päättyi 2 viikkoa sitten -festivaali

Jotta marraskuu ei saisi meistä liian tiukkaa otetta, teatteri Akseli Klonk järjestää Kesäaika päättyi 2 viikkoa sitten -festivaalin Oulussa, Kulttuuritalo Valveella 11.-14.11. Festivaali tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille teatterin, tanssin, musiikin ja muun mukavan muodossa.

Festivaali alkaa torstaina arvoisellaan tavalla, kun Suomen kantaesityksen saa Liv Strömquistin sarjakuvaan perustuva Prinssi Charlesin tunne. Toivotun paluu Valvenäyttämölle tekee  Badwomantyöryhmä, jonka Ryysyrannan Jooseppi -esitys nähdään lavalla lauantaina ja sunnuntaina.
Vierailevia festivaalitähtiä saapuu Kajaanista ja Turusta. Nykytanssin ystäviä ilahduttaa Routa Companyn tuore teos Homunculus, rakkaamme. Tanssi- ja performanssilinja jatkuu Tashi Iwaokan sooloteoksella Un Garҫon Avec Des Fruits Rosalia. Valtakunnallisen Monologikilpailun 2021 voittaja, Niina Hosiasluoman Minä olen Hossu sekä muita tallenteita on nähtävissä Valveen kahviossa.

Lauantai ja sunnuntai ovat täynnä koko perheelle sopivaa ohjelmaa: Matkalla myllylle ja TÄT-TÄTTÄÄ, sanoi Prinsessoista Ruusuisimman polkupyö-rää -näytelmät, Soivan Siilin konsertteja, lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin järjestämä tietovisa sekä suomen- ja venäjänkielisiä näytelmätallenteita. Yhteistyössä Badwoman, Soiva Siili, Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali sekä International Puppet Theatre Festival of Barents Region. Akseli Klonk järjestää Barentsin alueen kansainvälisen nukketeatterifestivaalin Oulussa 2023. Ensi helmikuussa järjestettävä Valtakunnallinen Monologikilpailu täyttää 25 vuotta.

Kesäaika päättyi 2 viikkoa sitten -festivaali Kulttuuritalo Valveella (Hallituskatu 7, 90100 Oulu). Liput Valveen lippumyymälästä tai netistä. Mikäli haluatte kirjoittaa tai tehdä juttua festivaalista tai tietystä esityksestä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Täydellinen festariohjelma löytyy Klonkin sivuilta.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: Akseli Klonkin toimisto, puh. 0503166488 tai akseliklonk@gmail.com
akseliklonk.fi @akseliklonk

https://akseliklonk.fi/kesaaika-paattyy/

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat