Kesäteatteripäivä 1.7.2016

TINFO on päättänyt julistaa vuodelle 2016 Kesäteatteripäivän. Kaikkien aikojen ensimmäistä Kesäteatteripäivää juhlitaan perjantaina 1.7.2016, joka on tänä vuonna ylivoimaisesti suosituin kesäteattereiden ensi-iltapäivä ja samalla kenties koko vuoden vilkkain teatteripäivä. Kaiken kaikkiaan TINFOn kesäteattereiden ensi-iltalistalle on löydetty 382 esitystä vuodelle 2016.

Kesäteatteripäivän kunniaksi haastamme kesäteatterikansan ideoimaan oman vuoden 2016 kesäteatterijulistuksen. Julistuksen tulee ylistää kesäteatteriperinnettä, paikallisuutta ja kesää. Tyyli on vapaa! Julistus voi olla lyhyt, pitkä, runo, haiku, räppi, laulu... Se voidaan toteuttaa omalla tyylillä. Julistus esitetään yleisölle ennen esityksen alkua kansallisena Kesäteatteripäivänä. Kesäteatteri on kiinteä osa suomalaista teatterikulttuuria ja ansaitsee oman juhlapäivänsä.

Jaa oma kesäteatterijulistuksesi somessa, #kesäteatterijulistus. Voit ilmoittaa julistuksesi myös Teatterin tiedotuskeskukseen 21.6. asti, osoitteeseen tinfo(a)tinfo.fi

Kesäteatterijulistuksia

Kesäteatterit TINFOn ensi-iltalistassa